Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plicní vyšetření

Od: jiri* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
můj známý trpí již několik let( asi 10 ) kašlem a to denně a v každém ročním období. Nejhorší je to přes podzim a zimu. Ráno vstane a je to nejhorší kašle několik minut a pak průběžně celý den.
Prošel celou řadu vyšetření, ale nic závažné nebylo nalezeno, chodí k doktorovi do Vyškova, který ho léčí pomocí čínské medicíny to avšak nezabírá.
Doporučíte někde v České republice popřípadě na Slovensku nějakou kliniku, odborníka, která/ý se na tyto problémy specializuje a dokázal by odhalit problém?
Předem děkuji za odpověď/i, přeji hezký zbytek dne

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám to stejný. Začalo mi to na jaře 2018. Prošla jsem všemi možnými vyšetřeními a krom nějakých běžných alergií, který mi prý kašel neovlivňují jsem zdravá. Ve zprávě od lékaře mám napsáno chronica tussis.

Někdy zakašlu 10x za den, někdy 100x . Když mám tu horší fázi, tak beru Bronchipret, kterej mi kašel hezky zklidňuje.

Je to otravný, ale jsou horší věci.

sametka
hodnocení

1x

Trvejte na odběru krve na chlamydie. Moje praktická lékařka tomu nevěřila, ale pak se to potvrdilo. Diagnozu mi udělal léčitel, ale tím jsem se nikde nechlubila.

hodnocení

0x
To musí na plicní. Dostane sprej a bude denně dýchat. Léčba je dlouhodobá, ale záleží co má. Po ránu je to nejhorší, protože ty hleny v leze neodejdou.

abhi
hodnocení

0x

Můj známý se nemohl dlouho zbavit bronchitidy a to ani v létě. Příčinou bylo magické působení od nepřátelské osoby. To je mimo možnosti odhalení lékařskými metodami.

liska5
hodnocení

0x

Plíce - tlusté střevo, to je dvojice podle orientální mediciny. Je třeba překopat výživu, aby se střevo vyčistilo. To bude pro začátek nezbytné. Z hlediska psychosomatiky ho něco dusí, někdo svým jednáním, nějaký vleklý problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]