Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online daňový poradce

Od: motyka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s online daňovými poradci? Na kolik takový online poradce vyjde? Potřebuji pořešit daně a investice, které jsem řešil minulý rok. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Doporučuji si najít živého daňového poradce a prvně se ubezpečot, že je pojištěný pro případné chyby.

Zde mám 3 roky starý ceník

Vyplnění přiznání k dani z příjmů fyzických osob – 1000 korun (v ceně není zahrnuta věcná kontrola podkladů, ale pouze formální kontrola)

Vyplnění přehledů pro zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení – 400 korun (postup: podle podkladů k DPFO – viz výše + poskytnutých potvrzení – cena za oba přehledy)

Kontrola poskytnutých podkladů (studium smluv, kontrola soupisu příjmů a výdajů apod.) – 500 korun/hodinu práce Jednání s klientem, vypracování specifických požadavků na podklady apod. – 750 korun za první půlhodinu, 300 korun za každou další započatou čtvrthodinu

Odložení termínu pro podání daňového přiznání + podpis přiznání daňovým poradcem – 2000 korun (platí se po provedení odkladu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]