Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadluzeni diky kriptomenam

Od: mach odpovědí: 25 změna:
Dobry den,
Dluzim pul milionu,ktere jsem investoval do kriptomen a ted nemam nic,jen dluhy a nevyhodne pujcky,ktere mi banky nechteji refinancovat. Nevite kam se obratit potreboval bych snizit splatky nebo je nezvladnu,nic nevlastnim. Dekuji M.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Za vlastní blbost mnozí lidé přišli o mnohem víc než půl mega. O to cennější je ponaučení! Tak máš krásnou zkušenost, jak podnikat příště!

mach
hodnocení

Moc dekuji za radu

jenda22
hodnocení

2x
Roky zde pisi, ze chamtivost neprinasi nic a kryptomeny jsou pro chamtivce jak delane. Zblbnout lidi k investcim a pak slus. Je to marne.
dylin
Dokud lidi budou věřit tomu, že někdo hrozně potřebuje znásobovat jejich šušně v peněžence, tak se nic nezmění. By mě zajímalo, jestli by mi tihle hrabivci poslali 2000 Kč za mojich 1000 Kč. Například bych jim mohl nabídnout omezený počet obrázků štěňat. Mimořádně vzácná příležitost :-P omezená série na investici :-D

hodnocení

1x

Banky vam bez majetku pozicali 500 000 CZK? Neverim.

Poziadajte o osobny bankrot. Mesacne zarabate kolko v cistom?

mach
hodnocení

Ano,18 pujcek 450 tisic. 26 tisic cisteho

Teraz tie kryptomeny maju aku hodnotu? Zacali ste investovanim cca 500 000, kolko je to teraz?

Aku mesacnu splatku ziadaju banky spolu?

mach
hodnocení

Uz jen 10 tisic, splacim 8 tis mesicne ale snajmem to nezvladam,navysili mibenergie

hodnocení

1x

Tady je rada drahá. Sama mám kryptoměnu, ale investovala jsem jenom ty peníze, které jsem nepotřebovala a byly moje. Takže je mi úplně jedno, jestli to na čas spadne, to je normální jev. Neporadil jste se dopředu a rozhodně jste neměl investovat vypůjčené peníze, zejména ne v tom případě, když tomu moc nerozumíte. Vím, že tohle Vám nepomůže, ale snad se z toho nějak dostanete a to Vám opravdu hodně přeji. Nejhorší je ale prodávat v době, kdy jde cena dolů. Snad je dokonce dobře, že nic nevlastníte, kde nic není, tam ani čert nebere.

jirkab*
hodnocení

1x
Kdo by dal pul mega do shitcoinu co spadnou o 1000%? Neverim. Ukaz. Navic i to jak pises "kriptomeny", podle mne si delas srandu.
mach
Srandu si nedelam a pisi sem proto abych resil kripto dekuji

Proč by si dělal srandu... zase jeden z těch co uvěřil tomu, že díky tomu hrozně zbohatne. Nemá našetřeno, tak si napůjčuje, protože na kryptu přece nikdo neprodělá a protože tomu prd rozumí, tak nakoupí kdo ví kde a kdo ví co.

No a půjčky je potřeba splácet, ale ono to krypto jaksi jednoduše samo nevydělává miliony tak jak všude píšou.

tomaso
hodnocení

0x
Mate ty kryptomeny,ne?
mach
hodnocení

Ano ale uz maji hodnotu 10 tisic

Z 500 000 na 10 000? Bitcoin tolko nespadol, ake to boli kryptomeny?

mach
hodnocení

Bitcoin ne , ty ktere spadli o 1000 procent a vic umel jsem si vybrat
osobne

Kryptoměny neprodávejte za žádnou cenu ted, pokud jich máte více druhů, jeden nbeo více začnou zase stoupat a do pár let můžete být v zisku u jedné krypto. No půjdete do osobního bankrotu a insolvence, splatíte cca 1/3 bankám a do 6 let od ted jste z toho venku. Rozhodně si nepůjčujete u nějakých lichvářů a nebankovek.

tomaso
A co to bylo za shitcoiny, že dokázaly spadnout o 1000%?
mach
Napriklad slp, ale nepsal jsem abych resil kripto
osobne

kurzy.cz/...

Prostor pro vrácení alespon na úroven před prudkým nárůstem hodnoty tam dle 3R grafu jednoznačně je. Neprodávat ted !

dylin
hodnocení

0x
Žádná banka vám je nechce sloučit?

ppp
hodnocení

0x

Bura vida, že by Kauri? *smich**zed*

inspa*
hodnocení

0x
Prosim jmenovitě ty kryptoměny, co padly o 1000% . Nic takového mi není známo, vypadá to že se pokoušíš o trapný trolling.
mach
Napriklad slp,ale nepisi sem abych resil kripto

hodnocení

0x
Sedl jsi na lep spekulantům s kryptoměnama a jsi v háji. Stane se. Ale fakt si myslíš, že tě z h.ven vytáhne zázračná rada na internetové poradně? Jinak aby ses opět naivně nedivil - snížení splátek sloučením neznamená nic jiného, než natáhnutí splátky na dobu víc, než dlouhou. Ano, bystřejší tuší, že to obnáší fůru úroků navíc. Jestli sis nabral díky nízké bonitě půjčky u nebankovních lichvářů, žádná solidní banka ti nejspíš nepomůže. Řešením bude pravděpodobně osobní bankrot, ale počítej, že se budeš muset na pár let uskromnit. A až se zas příště necháš nakukat do bezpracného zbohatnutí, tak další bankrot už nebude možný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]