Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Říznutí při holení

Od: mew odpovědí: 13 změna:

Dobrý den..

Nevím jak položit otázku, ale nešetrně jsem se na ono místo říznul ( v okolí penisu )..Stane se při holení, ale já mám problém, ono to vypadá jako vyrážka, jenže vím že není..A zítra by ke mě měla přijít moje holka, a kdo ví, jak se den bude vyvíjet..Není to říznutí na jednom místě, ale v okolí nějakola cm, a nevypadá to moc dobře..Nevíte co mám dělat..díky..:)

Blbě položený dotaz, ale nevím, jak to vysvětlit :-$..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radi*
hodnocení

3x

Sveď to na sousedku, že se jí po mejdanu třásly ruce, ať nejsi za nešiku...

mathe
13.07.10 22:49

*palec**haha*

hodnocení

1x

Tak lehká pomoc. Buď jí to nebudeš ukazovat anebo jí řekneš co se ti popravdě stalo. Třeba ti bebí ještě nakonec i pofouká ;)

8976*
hodnocení

1x

Holil ses že je to moderní , nebo jsi vyháněl filcky?Třeba se jí to bude líbit a má ráda holátko - nebo se bude řehnit a válet sudy - kdo ví - no dej vedet, která varianta byla, budeme čekat...

hop®
hodnocení

0x

Pokud by při nadějném vývoji událostí by k něčemu mohlo dojít, je lepší se prásknout předem a na férovku říct co a jak a proč se stalo. Pokud je holka rozumná, tak to pobere a vezme s humorem. Pokud ne, alespoň si o své holce uděláš obrázek. Pokud to budeš tajit nebo vymýšlet nejapné výmluvy, udělá si ta (třeba rozumná) holka obrázek o Tobě.

hodnocení

0x

Normálně to řekni jakoby při řeči, to se přece stává, že se chlap ři holení řízne ne?*smich*

raadek*
Nic ji nerikej a nech to jako překvapení. R.
imsorry*

Jakoby při řeči:

"Jsem si ti včera tak pořezal pin*oura, to bys nevěřila... *smich*

mew
hodnocení

Řízne, řízne, ale takhle :D :)..Když se říznu tak trošku, ale teď sem byl asi dost neopatrný, žiletka blbá :/ Pořezala mě natolik že mám znad 50 jakoby malých červených teček..:)..hrůza no..

imsorry*

Já mám tyto tečky v oněch místech po holení někdy také. Buď je tupá žiletka nebo chloupky ještě moc krátké. Vzala bych to teplou vodou a potom nějakým krémem. Přítelkyně to určitě pochopí. Úplně nejlepší by bylo, kdyby ses netrápil zbytečným holením a chloupky si jen zastřihával strojkem. Nedojde k úrazu a je to mnohem víc sexy ;)

lidus*
hodnocení

0x

Já bych zhasla.

hodnocení

0x

Já si myslím, že bys to své dívce měl říct. Zlehčit to, udělat si ze sebe legraci, jak jsi nešikovný. Zasmát se společně tomu. Politovat, pofoukat. No a při té příležitosti. . .! Mohl by to být moc hezký večer ;)

mew
hodnocení

No, nakonec jsem to nezjistil a "hrál" pouze já..A domluvili jsme se příště na prohození rolí :) *tanec*

Možná že pro ten dnešní podvečer, to dopadlo nejlépe jak mohlo..:)..Nemusel jsem ukazovat jaké jsem trdlo ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]