Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou máte zkušenost s inzercí na bazos.cz?

Od: fanynka2 odpovědí: 19 změna:

Ahoj,má někdo také problém s inzercí na www.bazos.cz?. Inzerovali jsme tu jednou prodej nábytku /soukromého)- inzerci jsme zaplatili, přesto nám inzeráty vymazali. Důvod nebyl sdělen.Nechali nás zaplatit a smazali. Nikdo na dotaz na podporu nereaguje. Telefonní číslo provozovatele stran nefunguje, žádné informace tu o sobě provozovatel nezveřejňuje, na email nikdo nereaguje.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Inzerce je tam bezplatná. Připlatit jen když chceš inzerát posunout nahoru v seznamu. Takže to jste leda platili.
Jinak zkušenosti vesměs dobré a pokud byl nějaký problém tak napsali zdůvodnění do emailu.
fanynka2
hodnocení

Šlo o platbu za topování 7 inzerátů.Nikdo nereaguje už týden.Telefon neuvádějí..

1) tak si rozmysli jestli telefon nefunguje nebo ho neuvádí
2) ano, takže vidíš, že za inzeráty placeno nebylo. To je jak titulky z Blesku ;)
3) jak jsem říkal, důvod vymazání byl na emailu, a nejsem si jistý jestli to smazali nebo nejdřív udělali jako nezverejnene.v emailu opravdu nic? Ani ve spamu?
4) Myslím, že Bazoš byl dost upjaty na vyplňování ceny a kontaktů v textu inzerátu.

grigi
hodnocení

1x
POZOR na eliskadoubravova@seznam.cz,vaclavikova87@seznam.cz.jsou to podvodníci.

hodnocení

1x
1. Topování neplatím, protože sám se topovaným inzerátům vyhýbám.
2. Nedávat tam vlastní telefonní číslo, protože vám pak začnou volat různí ukrajinští podvodníci. Dávám jen mail určený pouze pro bazoš.
gogo
Můžu vědět co inzeruješ? V životě mi nevolal žádný podvodník :)
Za podvodného považuji spíše prodejce, který uvedl neexistující číslo. telefonní číslo je totiž povinné.
Ono asi dost záleží v jaké kategorii chceš nabízet, třeba v kategorii auto, to prý bez topování nejde, tam je hrozný přetlak konkurence… tedy jde, ale inzerát prý hnedle zapadne, v kategorii viděličných činností to ale bez topování nepovolí… Topování s tím já zkušenosti nemám.

Na Bazoš běžně používám jiné číslo a jen na bazoš. Najednou mám zmeškaná volání z marketingů dle webu kdomivolal.cz, když nepočítám zájemce o zboží z inzercí.

fanynka2
hodnocení

Aha, vyřešeno, čtu na netu další podobné recenze biz níž,takže nemá cenu řešit.[Uživatel Pan]
Pan
15. prosince 2021
Bez upozornění mi smazali všechny inzeráty i topovane, na podpora bazos jsem se nedozvěděl smysluplný důvod vymazání, pouze arogantní a povrchní jednání, nedoporučuji!
[Uživatel petr H]
petr H
10. prosince 2021
Jakékoliv porušení pravidel vás čeká blokace pro vkládání inzerátu peníze za "topovani" samozřejmě strhnou bez váhání.

Tomáš

8. listopadu 2021

Bohužel, pouze negativní hodnocení...: - jakákoliv odezva ze strany provozovatelů na nule, - člověk se nikam nedovolá, - na emaily reagují sporadicky, resp. takřka vůbec, - při prodeji zboží zvýhodňují jednu skupinu na úkor druhé, - na jakoukoliv diskuzi nepovažují ani za slušnost odpovědět... Majitel bohužel zřejmě nemá ani potuchy o tom, co mu pod rukama zaměstnanci provádějí...

Vojta

9. října 2021

Zmizely mi 3 topovane zaplacene inzeraty. Dovolat se nikam neda a na email nikdo neodpovida. Celkem vtipne-cekam jak se k tomu kdo postavi. Vrele dekuji..

Martin Škvor

9. září 2021

Podpora maže inzeráty bezduvodne, nekomunikuje, namachrovany frajirci

11. srpna 2021

Velmi zastaralý velmi nedůvěryhodná bazar. Podpora asi při posuzování inzerátů luští z křišťálové koule. I když neporušujete žádnou podmínku inzeráty neustále mažou. Na dotazy vůbec nereagují Telefonní číslo zde jen jako atrapa, nefunkční nikdo nic nebere. Kdo zaplatí může klidně porušovat podmínky, kdo neplatí ten je smazán bez vysvětlení bez reakce na email. Kdyby byly hvězdičky do mínusu, mají plný počet.

Emanuel Fiala

27. července 2021

Velmi špatná a neochotná komunikace s podporou.Mazání inzerátů bezdůvodně. Telefonní spojení nedostupné. Machři!

Inzeruji všechnomožné už 10 let minimálně. Převážně autodíly.

Pravděpodobně porušujete podmínky inzerce a chyba je Vaše.

TOPování inzerátu není 7 inzerátů, ale na 7 dnů bude Váš inzerát na první straně.

Pokud neprodáte, tak za 2 měsíce se inzerát automaticky maže.

Máte to vše v podmínkách a základ je zdarma. Prostě to neumíte.

Ale to je výběr z nějakého delšího období před dvěma lety. A píší tam logicky jen nespokojení lidé. Při těch tisícovkách inzerátů to není až tak moc.
Nezastávám se jich, ale pokud bych nebyl spokojen, inzeroval bych jinde.
Mimochodem, jako kupující topované inzeráty zásadně přeskakuji. Většinou jsou za nimi šmelináři.

hodnocení

0x
Tu nejlepsi.

jm
hodnocení

0x
Bazoš mám v mobilu třetím rokem, možná déle. Občas mi vadilo nějaké omezení funkcí. Prodal jsem sice levné, ale doma zavazející věci. Vždy zdarma. Jednou mi inzerci smazali tuším na seznamu, protože jsem nabízel archivní slivovici z roku 1953. Jeden blbý litr, ale prostě se to nesmí podle podmínek.

issf
hodnocení

0x

Na Bazos funguje skvěle udávání inzerátů, dělají to jiní inzerenti, aby zvýšili své šance prodat nějaký ležák, ověřeno.

id
hodnocení

0x

S bazošem nemám žádné problémy, ale nikdy jsem neplatila za topování. Nikdy se inzerce nedočkala automatického smazání po 2 měsících neboť zboží bylo již dávno prodané. Po prodeji vždy mažu sama.

hodnocení

0x

I já jsem s Bazošem spokojená, nikdy žádný problém nebyl.

Prodána TV, kola, nábytek. Ale nepřiplácím si za topování.

pampam
hodnocení

0x

Inzerce je zdarma, nic se platit nemusí. Zkušenosti dobré. Já používám bazos a sbazar a bazos mi přijde lepší a přehlednější, snadno ovladatelný, snadné hledání přes PSČ.

hodnocení

0x

vždy bez problému

oldrich
hodnocení

0x
Hrozna po zadani inzeratu jsem dostal potvrzeni ze inzerat je potvrzen a online .tak jsem zaplatil i 2 krat topovani a inzerat nikde na email nereaguji telefon take ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]