Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám jít na pohotovost?

Od: pavlina* odpovědí: 5 změna:
Zdravím, v sobotu jsem se bouchla do zadní části hlavy, chtěla jsem si sednout v posteli a opřít se o zeď, ovšem zeď byla trochu dál, než jsem si myslela, a trochu jsem se bouchla. Žádné bezvědomí ani nevolnost nebyly, vše si pamatuji, žádnou bouli necítím.
Dnes mě ale před pár hodinami začala bolet hlava, připadá mi to jak nějaká migréna, ovšem se bojím, aby to nebylo něco co má spojitost s tím bouchnutím.
Bavila jsem se o tom s mamkou a podle ní, kdyby to bylo něco vážného, tak by se to už projevilo během soboty nebo neděle a prý jen plaším zbytečně.
Ale já jsem člověk co by létal za doktory s každou prkotinou, jen aby věděl, že je vše ok.
Taky mě napadlo zda by to nemohlo mít spojitost s krční páteří, protože jsem přes noc blbě ležela a trochu mě bolí za krkem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

Hlavu drží krk, a hlava něco váží. Krční páteř sebou škubla, svalíky a vazy to musely ustát, tak se možná trochu natáhly a jsou citlivější. Jestli jsi k tomu ještě měla ve spánku hlavu mizerně podloženou, tak to bude nejspíš od krční páteře. Hodně se napij čisté vody, krk si omotej teplou šálou, obličej si opláchni horkou vodou /to pomáhá při migrénách/ a před spaním si srovnej polštářek, abys usnula na zádech a ve spánku se ti ta krční páteř "srovnala". Doktorovi bych nešla. To spíš až to povolí, tak si našla cviky na krční páteř.

111®
hodnocení

4x

osobně bch asi vzal prášek a když nezabere tak MUDr, máma má pravdu, kdyby byl problém bouchanec, nemusela jsi se vzbudit..

hodnocení

2x
Od krční páteře bolí hlava velmi ráda. Řekl bych, že pokud na hlavě nemáte zjevnou bouli, ani vám nebylo na zvracení, tak asi není důvod běhat po doktorech.
Jak říkala babička:"Dokaváď dědeček nezačal chodit po doktorech, tak byl zdravej." ;)

tabletka*
hodnocení

2x

V sobotu jste se bouchla, v pondělí dopoledne vás začala bolet hlava a vy byste ráda na POHOTOVOST. O víkendu tu bědoval nějaký tazat,el, že zdravotnictví v Česku nejede 24/7 na plný plyn. Tak doufám, že si váš dotaz přečte a chytí se za nos, stejně jako vy.

hodnocení

0x

Přesně jak píšete: ... jsem člověk co by létal za doktory s každou prkotinou, jen aby věděl, že je vše ok... Takže neotravujte ani sebe, ani doktory, s kdejakou prkotinou, s kdejakým bouchnutím. Na to se neumírá a bolení hlavy, asi ne bolest, ale jen malá bolístka, zakrátko přejde. Za takové zbytečnosti by se u doktorů platit...to by najednou bylo zdravých lidí. Přeji vám krásné dny a hodně úsměvů!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]