Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nedávno jsem měl pohlavní styk s dívkou, která si, než potkala mě, střídala často partnery na jednu noc a teď se obávám, abych od ní nezískal AIDS. Napadlo mě jít na HIV test, ale přijde mi to trochu zvláštní tam jít v 16 letech. Myslíte, že se nemám čeho bát, nebo si pro jistotu opravdu na test zajít. Díky za všechny odpovědi
Zdravím. Zajděte si na venerologii, tam vám udělají nejen testy na HIV, ale i další testy, které by po takovém "podezřelém" sexu neměly být opomenuty. Navíc, pokud je, nebo již byla ta dívčina nějakou pohlavní chorobou nakažena, bude v databázi, takže venerolog bude vědět, na co se má zaměřit, aby se včas zasáhlo. Čím déle budete návštěvu venerologa odkládat, tím déle budete nervózní. Tak držím palce. Ida
Jestli jsi zvyklý chodit na odběry krve (při preventivních prohlídkách například), tak si najdi číslo do té konkrétní laboratoře kam chodíš a zavolej tam, že máš zájem o HIV test jako samoplátce a zeptej se na cenu, kdy máš dorazit apod. Nebo pokud chodíš ke kožní lékařce, tak některé mají napsáno i venerologie a tam zavolalt, že máš zájem o tento test a domluvit se. Asi si budeš připadat divně, ale jim do toho nic není, jsou to zdravotníci, časem otupíš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.