Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Test HIV

Od: anonymus odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

nedávno jsem měl pohlavní styk s dívkou, která si, než potkala mě, střídala často partnery na jednu noc a teď se obávám, abych od ní nezískal AIDS. Napadlo mě jít na HIV test, ale přijde mi to trochu zvláštní tam jít v 16 letech. Myslíte, že se nemám čeho bát, nebo si pro jistotu opravdu na test zajít. Díky za všechny odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Šestnáct je dost na to aby sis zaskotačil s holkou, ale málo na to, abys řešil případné následky u doktora?

Myslíš, že věk nějak chrání před pohlavními nemocemi, nebo HIV?

Jestli máš obavy, tak se seber, buď stejný chlap, jako když jsi tu holku dostal do postele a mazej k doktorovi.

111®
hodnocení

2x

zajdi je to anonymní...pokud máš podezření tak na nic nečekej...

hodnocení

2x

HIV - to je u nas mala sanca, skor by som sa bal chlamydii, zltacky a pod, vela z toho prebieha bez priznakov. Zajdite na urologiu a zaplatte si komplet testy na pohlavne choroby.

1133
Ale u nás je jinde než u vás:) podle toho co čtu

riva
hodnocení

2x

Smysl mělo hlavně zajít si tam s takovou dívkou ještě před tím, než dojde na věc.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Zajděte si na venerologii, tam vám udělají nejen testy na HIV, ale i další testy, které by po takovém "podezřelém" sexu neměly být opomenuty. Navíc, pokud je, nebo již byla ta dívčina nějakou pohlavní chorobou nakažena, bude v databázi, takže venerolog bude vědět, na co se má zaměřit, aby se včas zasáhlo. Čím déle budete návštěvu venerologa odkládat, tím déle budete nervózní. Tak držím palce. Ida

michelle1010
hodnocení

0x
Zajdi, budeš mít klid a jistotu. Zbytecne se budeš stresovat.. Já to tak měla s tehotenstvim, také jsem byla mlada, bala jsem se a nakonec to byl jen zbytečný strach:)

hs*
hodnocení

0x

Jestli jsi zvyklý chodit na odběry krve (při preventivních prohlídkách například), tak si najdi číslo do té konkrétní laboratoře kam chodíš a zavolej tam, že máš zájem o HIV test jako samoplátce a zeptej se na cenu, kdy máš dorazit apod. Nebo pokud chodíš ke kožní lékařce, tak některé mají napsáno i venerologie a tam zavolalt, že máš zájem o tento test a domluvit se. Asi si budeš připadat divně, ale jim do toho nic není, jsou to zdravotníci, časem otupíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]