Nejste přihlášen/a.
dobry den,chtela bych se zeptat jestli nevite o necem co by mi uzdravilo nohy mam je poskrabane a jizvy jsem alergicka na holeni uz sem byla u kozarky predepsala mi lek,ale moc nepomaha mam delat modelku tak jestli to hodne vadí dekuuji Verena omlouvam se za cesky jazyk nejsom cech
no asi to vadit bude. Je potřeba se domluvit s fotografem - fotky se dají retušovat. Pokud přehlídka, tak tam se to asi zakrýt nedá...
Na hojení doporučuji měsíčkovou mast a tak týden času. Jizev se asi nezbavíš. Když jsi byla na kožním, tak ti dr. předepsala něco, co by mělo zabrat. ale do druhého dne to nebude, s tím nepočítej...
pry je make-up na nohy je to pro me dulezite mam mit prehlidky i fotomodeling byl to muj sen bouzel mam tohle s nohama muz mopoct i opaleni nohou myslim i slunko?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.