Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskozene nohy

Od: smile* odpovědí: 5 změna:

dobry den,chtela bych se zeptat jestli nevite o necem co by mi uzdravilo nohy mam je poskrabane a jizvy jsem alergicka na holeni uz sem byla u kozarky predepsala mi lek,ale moc nepomaha mam delat modelku tak jestli to hodne vadí dekuuji Verena omlouvam se za cesky jazyk nejsom cech

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Pokavaď budeš ukazovat nohy, tak to bude vadit.*smich*

;)Pokud jinou část těla, tak ne.

myse*
hodnocení

0x

no asi to vadit bude. Je potřeba se domluvit s fotografem - fotky se dají retušovat. Pokud přehlídka, tak tam se to asi zakrýt nedá...

Na hojení doporučuji měsíčkovou mast a tak týden času. Jizev se asi nezbavíš. Když jsi byla na kožním, tak ti dr. předepsala něco, co by mělo zabrat. ale do druhého dne to nebude, s tím nepočítej...

smile*
hodnocení

pry je make-up na nohy je to pro me dulezite mam mit prehlidky i fotomodeling byl to muj sen bouzel mam tohle s nohama muz mopoct i opaleni nohou myslim i slunko?

mathe

Poraněná kůže na sluníčko nepatří. U velmi citlivých jedinců může výjimečně dojít k trvalým pigmentovým změnám nebo vzniku alergie na sluneční záření.

Ten make-up bud určitě nejlepší řešení. Poptej se v prodejnách s kosmetikou nebo v kosmetických salonech, možná by mohl poradit i dermatolog.

hodnocení

0x

A nejsi alergická na nikl? Žiletky jsou také z niklu. Pozor na to! *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]