Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naramek pro seniory

Od: dragonfly® odpovědí: 8 změna:
Dobry den, potreboval bych poradit s nejak naramkem na ruku pro seniory. Pozadavky jsou aby mel nejake prime tlacitko ktere by po zmacknuti dalo nejakym zpusobem info, bud na telefon nebo na nejake jine zarizeni. Dosah staci cca 50m. Mate s necim podobnym zkusenosti? Pouzival jsem tlacitko pro bezdratovy zvonek, fungovalo to ale neni to na zapesti. tzn je to k nicemu kdyz to lezi nekde mimo dosah seniora. Diky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

9x
zustal bych u zvonku, vydrz ok a upravte ten vypinac aby sel povesit na krk, nebo koupit jiny s mensim tlacitkem

hodnocení

3x

Zůstal bych u zvonku, tlačítko BEZ BATERIÍ (nebude třeba nabíjet ani měnit baterie); tlačítko bych upevnil (přlepil) na destičku z plastu s dírkou a byl by z toho přívěsek třeba na krk. Dosah v pohodě...Ale záleží na vás, co si vyberete...

hodnocení

2x

Zkuste mrknout na tohle : datart.cz/...

hodnocení

Diky za info. Jeste jsem zapomnel dodat ze by to melo mit co nejdelsi vydrz. Na tento naramek jsem uz narazil ale vydrz 3 dny mi prijde docela bidna. Hlavne ve srovnani s vselijakymi chytrymi hodinkami ktere maji milion dalsich funkci a vydrzi treba tyden
id

A vám dělá problémy večer před sprchou náramek sundat a vrazit do zásuvky, kteroou máte jistě u postele? Pokud narazíte na výrobek s delší výdrží, věčně jej budete mít vybitý. Nebudete si pamatovat, že jste nabíjel v pondělí, že máte vnovu ve čtvrtek, pak v neděli, dále ve středu. Tak je lepší nabíjet každý den večer.

chytrý náramek pro seniory . hlídání polohy a srdečního tepu . Wi-Fi . GPS . spolupráce s Androidem a iOS. výdrž v pohotovostním režimu až 3 dny na nabití . počítač kroků . zpětné zavolání . vzdálené vypnutí . vzdálené restartování . hypoalergenní . micro SIM karta... takže ze zkušenosti nabíjet denně

Hodnocení zákazníků...

Funguje pouze na 2G síti,bez výstrahy se vypíná.

odsud

Náramek pracuje pouze se SIM kart/...

1.2 Vyberte 2G micro SIM kartu vyhovující vaší GSM síti, podle doporučení prodejce (před vkládáním micro SIM karty hodinky nejprve vypněte). Zakažte u SIM karty požadování PIN kódu. Zkontrolujte, zda je micro SIM karta aktivována, je na ní dostatek kreditu a funguje internet (před vložením do hodinek).

2G sítě mají operátoři za úkol provozovat ještě pár let (5let? nebo méně), ale ne všude jedou dobře...

josef812
hodnocení

1x

Pokud se tomu chcete trochu věnovat, abyste si byl jistý, že jste vybral správně, doporučuji tutum.cz . Mají různá porovnání a hodnocení, sám jsem to využil před nedávnem kvůli prarodičům

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]