Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnět finančnímu arbitrovi

Od: sagvantofi odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

podávali jste někdy podnět k finančnímu arbitrovi vůči bankovní instituci? Jak dlouho to trvalo a přineslo to nějaké ovoce?

Podával jsem podnět vůči Trinity bank, cítím se poškozený. Už jen kvůli tomu, že jsem si účet zakladal 3. října, v době kdy nebyly v podmínkách žádné nesmyslné datumy s novými vklady. Samozřejmě už mám peníze jinde a v tuto chvíli mi nedává smysl ani ten účet mít (pokud má 2.58), takže jsem jej chtěl zrušit. Vyplatí se tedy počkat dokud arbitr nerozhodne?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamess
hodnocení

0x

Rozhodne a o cem? Zkopiruj ceho se presne domahas a cim to podkladas.

Arbitr rozhodl v pripade Creditas banky asi tak, ze Creditas doplatila dobrovolne uroky ale jen tem, kdo podali arbitru podnet, takze arbitr tlacil na stezovatele, az stahnou podnet ze urok byl doplacen ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]