Dobrý den bude mi 22 let a mam poněkud divnou otázku na kterou asi nebudete chtít odpovídat. Chci se zeptat jak se mam udělat rychle? Když treba nekam specham a mam na to strasnou chut tak mate nejake zkusenosti s tim, jak si to rychleji udelat? Predem dekuji
Co je rychleji? Pokud je fakt chuť a nadrženost, stačí důkladná minutová práce na klitorisu, netřeba protahovat. Tuhle jsme s manželem vedli řeč, že zatímco to chlapovi někdy jít nemusí, tedy erekce ano, ale orgasmus se u muže nemusí vždy dostavit ať děláš co děláš, třeba protože má moc alkoholu v krvi, nebo je hodně fyzicky unaven. Jsem mu řekla, že pokud žena chce a ví jak na to, NIDKY se jí nestane, že by sama při masturbaci nedosáhla orgasmu, teda aspoň mně se tohle nikdy v životě nestalo. Evidentně to pro něj bylo zcela nové zjištění.
ks
Tak pro mě je i nove zjištění to, ze jsem myslel, ze ejakulace se rovná "orgasmu" u muže... a ono asi ne...
@ks Tak to se ještě máte co učit. Tzv. suchý orgasmus může být nechtěný (zdravotní příčina), nebo chtěný (např. tantra). A někteří muži jsou schopni dosáhnout vícenásobného orgasmu jako ženy.
runner2
Pb: tohle bude velmi individuální, bez ohledu zda muž/žena. Jako muž mohu tvrdit to samé jako vy. I při velkém vyčerpání to jde, je to jen otázka času a představivosti, nepo šikovnosti ženy, která asistuje. Táže také mohu říci že muž VZDY. Ale myslím, že je to člověk od člověka. Někdo sebeukajeni nepoužívá, potřebuje VZDY partnera, jinak mu to nejde. Takže to s manželem znovu proberte,kdyby jste před něj posadila neokoukanou ženu, tak tam třeba to VZDY bude taky.
Tak teď se tady fakt chechtám. Také by mne zajímalo, kam s těmi vařenými vejci . Ale možná by to šlo s tím předpokladem, že budou uvařená natvrdo a ne na hniličku...
Jo děvče, tady bude každá rada těžká. Ale když na to máte strašnou chuť, tak to určitě dlouho trvat nebude. To je holt příroda. Ale řekla bych, že je docela škoda zrovna s tímhle spěchat. To bych raději pak utíkala na ten autobus, nebo kam budete mít namířeno...
Já mám tedy opačný problém Ráda bych Vám odpověděla na otázku,ale tak nějak mám pocit, že ve Vašich letech už byste měla vědět, co a jak na Vás funguje. Také záleží co máte zrovna k dispozici. Jestli jen prsty nebo nějaký šikovný vercajk. Když to z nějakého důvodu potrebuji ještě rychleji než obvykle,tak tomu přizpůsobím i tempíčko. Každopádně si myslím,že byste měla začít tu rychlost trénovat dříve,než to budete potřebovat. Prostě klasicky v klidu ve vaně nebo v posteli,nebo kdekoliv jinde,ale jednoduše a v klidu vnímat,co s Vámi dělá tohle a tamto. Jste mladá, s orgasmy by to neměl být problém chce to čas a na všechno přijdete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.