Nejste přihlášen/a.
U nás v práci se denně měří lidem teplota. Kdo má nad 37 jde domů a musí přinést PCR (firma klidně proplatí). Máte to někdo taky tak? Když mě třeba dnes pošlou domů a v pondělí budu mít negativní PCR kdo mi omluví dnešní směnu? Jdu na odpolední, můj lékař ordinuje do 12 a stejně mi den neschopnosti nenapíše. Brát si dovolenou nebo si směnu nadelavat mi přijde vůči zaměstnanci nefér - co s dnem volna který si člověk nemůže předem naplánovat, zkrátka je mu ten den dovolená k ničemu? Řešil už jste někdo v práci?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jm
0x
U nás v práci se denně měří lidem teplota : takže vy nejedete domů sám od sebe, pošle vás zaměstnavatel. U koho chcete absenci omlouvat? On si to eviduje.
Myslíte tím, kdo bude hradit čas pracovní neschopnosti?
Myslíte tím, kdo bude hradit čas pracovní neschopnosti?
josip
No ano. Na základě čeho budu doma když o tom nerozhodl lékař. A co za to dostanu? Dejme tomu že mě dnes pošlou domů. Na test se dostanu v pondělí. To mám mít ranní, kterou nestihnu. Přijdu tedy o 2 směny. Když bude test negativní lékař mi neschopenku nenapíše (zpětně už vůbec) a mně bude chybět 15h práce. Dovolenou nechci, protože tohle dovolená není.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]