Nejste přihlášen/a.
dobrý den dneska jsem delal pořádek ve věcech na akvarium a v krabici s chemikálii se mi vylila lahvička s malichitovou zelení a ja si toho nevšimnul vzal jsem ji a slil jsem se ,oblečení modre od toho a ruce taky šel jsem to hned umyt skoušel jsem mydlem nejde to jarem nejde to solovinou taky nejde tak ted chodím s modrýma rukama :D prosím nakej přípravek nebo jak se toho zbavit koberec taky modry a oblečení taky přípravek je určen proti nemoci krupičce
Pokud jste ji doma měl jako léčivo, jde o zředěný roztok, který by neměl být zdravotně závadný. Ovšem co se týká odbarvení rukou, jsem značně skeptický, možná budete muset počkat až kůže odroste, případně výměně napomoci pemzou apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.