Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do usa

Od: anetalok odpovědí: 3 změna:

zdravím,

chystám se do usa a někde jsem četla, že mohou mít problém pokud jste předtím navštívili nějaké konkrétní jiné země, ale teď to nemůžu nikde najít, které jim vadí...mám pocit že tam byl pakistan nebo izrael či něco takového...byl by nekdo tak hodný a uvedl mi seznam těch problematickych zemí...ideálně i s odkazem, kde jste tu informaci našli, jedeme v partě, tak abychom si všichni ověřili že jsme v těch zemích byli /nebyli a připadne to podle toho dále řešili. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

edita
hodnocení

0x

Jaké všechny země na tomto seznamu jsou? S tím bohužel neporadím. Ale domnívám se, že tam byly i Spojené arabské emiráty.

Každopádně tento případný problém lze údajně vyřešit tím, že si pořídíte ještě jeden pas. Osobní zkušenost nemám, ale vím, že pár lidí to tak dělalo.

hodnocení

0x

cz.usembassy.gov/...

Tady najdete vše, co potřebujete vědět o cestě a pobytu v USA.

hodnocení

0x

po zadání "USA covid cancel entrance countries"mě google na prvních 2 místech vyplivnul 2 násl. adresy... (ale už sem línej a mám pomalý připojení a vůbec, takže sem to dál nezkoumal, resp. na tu ambasádu sem se letmo kouknul, seznam zakázanejch zemí sem nezahlíd, možná tam i je... (případně jim můžete zkusit napsat dotaz))
travel.state.gov/... + cz.usembassy.gov/...
(á někdo už mě předběh, to je to mý připojení, no, už to tu nechám)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]