Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování v soukromí - covid

Od: ladda odpovědí: 2 změna:
Prosím, máte někdo zkušenost? Při ubytování v soukromém apartmánu - je to byt v bytovém domě, někdo tam bydlí, někdo pronajímá, protože je to na horách, potřebuji taky covid test nebo očko? Není tam žádný společný prostor jako bazén, jídelna, kuchyňka... Prostě byt kde klíče si vyberete ze schránky a zase je tam odevzdáte. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

0x

Podmínky jsou stejné pro jakékoliv ubytování, takže pokud je nesplňujete, doporučuji tam nejezdit. Někteří podnikatelé toho mohou i vy(zne)užívat. Nechají vám zaplatit pobyt a pak vás tam nepustí. Slyšel jsem, že takhle si přivydělávají některá kina, prodají vám lístek, prodají vám občerstvení a před vstupem do sálu chtějí covidpas. Když nemáte, za lístek vám vrátí, ale občerstvení už vrátit nemůžete. A to můžete být rádi, že vám vrátí vstupné, lístek prodali a jestli na něj někdo půjde nebo ne by je nemuselo zajímat. Oni nic neporušili a kšeft mají.

hodnocení

0x
V posledních letech tohle ubytko využívám více a nikdy po mě nikdo nic nechtěl. Je tedy pravda že mám všechny glejdy, které potřeba jsou, ale nikdy je nikdo nechtěl vidět. Když to hodně hlídali,tak jsme se s pronajímatelem domluvili,že je to můj kamarád a že u něj teď prostě pár dnů přespávám kvůli práci. Dělávali jsme to i při ubytování na horách. Pronajímatelé potřebují peníze pořád. Můj občasný doprovod nemá očkování ani neměl platné testy. Je na Vás,jestli tuto skutečnost pronajímateli zatajit a nebo přiznat na ferovku. Při posledním pronájmu chalupy cca před měsícem- to samé,nikdo se na nic neptal,nikdo nic vidět nechtěl- a to to je celkem profláknuté a obsazované ubytování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]