Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provést nákup na Alegro

Od: bates odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nikdy jsem nic v zahraničí nenakupoval a nemám tušení jak na to. Jak lze platit na Alegro? Něco jsem četl o SWIFT ale to je pro mě složité. Jak jinak? Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

1x

Normálně kartou. Spíš si pohlídat, jestli prodejce posílá i do zahraničí.

bates
hodnocení

díky, tedy stačí zadat číslo karty a banka provede převod Kč na zloty dle svého kurzu? Některé nabídky uvádějí cenu ve zloty i v Kč. Dle jakého kurzu netuším.

bates
hodnocení

díval jsem se na možnost platby, chtějí kreditku, já mám pouze debetku, jak se ujistit že bude stačit debetka dřív než zboží objednám?

au1
hodnocení

0x
loni na podzim jsem tam neco kupoval na auto, neumim polsky ani ň, takze vse slo pres translator. normalne jsem napsal prodejci jesi posila do cr, odepsal ze jo, tak jsem to naklikal, objednal, a rovnou zaplatil debetni kartou online, banka to smeni ve svym zlodejskym kurzu, a mas hotovo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]