Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karanténa covid19 a návrat do skolky

Od: kyticka777® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, poraďte,už se v tom opravdu ztrácím. Včera mi přišlo oznámení z hygieny že syn měl ryzikovy kontakt,tudíž mu nařizují karanténu do 22.1 tj. Sobota. Může jìt poté v pondělí normálně do školky nebo ještě je nutný test? Doporučujì ještě po karanténě nosit rousku,což u něj není možné je autista.( Na hygienu jsem volala,linka stále obsažena)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

covid.gov.cz/...

ano ,ale zašel bych na test pro jistotu

tabletka*
20.01.22 12:35

proč?

zaseja

Protože pro jistotu a kvůli ohleduplnosti vůči ostatním ve školce?

,protože nevíte jestli je váš syn pozitivní a mohl by to roznest ve školce

nox®
Pardon, ale pro jistotu i zasádrovat ruce a nasadit antibiotika.
tabletka*

takže budete pro jistotu traumatizovat dítě s autismem? No teda...mně to připadá naprosto zbytečné. Už bychom měli dát aspoň dětem pokoj s tímhle blbnutím.

@tabletka

nebylo to myšleno nejsem covid fanatik jde o to ,že kdyby byl pozitivní mohl by roznest pro školce a dokažu si představit ,že někteří rodiče budou nadavat atd nevím jak je stresujcí test pro autisické ditě jsou testy ze slin to také nevím jestli by zvladl ,ale nosit respirator ve školce ani nemůže ,protože je autisita

hodnocení

Řeknu vám,celý tento covid kolotoč už nedávám,mám doma antigenní test ze slin,tak mu ho udělám a když bude negativní tak půjde.
Nic mu není a všichni v rodině jsme 2x týdne testování ve firmě. Kdyby to měl jeden z nás , mají to všichni.Roušku ani respirátor nesnese,nechápe proč to má mít

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]