Nejste přihlášen/a.
Stáhněte si do telefonu aplikaci AirBank a přes ni si založte účet u stejnojmenné banky.
Žádné skryté poplatky, žádná nutnost posílat pravidelně nějakou částku. airbank.cz/...
Spořící účet založíte tamtéž.
Běžných i spořících účtů je hromady, které jsou výhodné a zdarma, každá banka má svoje.
Někde je výběr z bankomatu zpoplatnění a někde je zdarma.
Pokud hledáte běžný i spořící účet v jednom, tak to je vhodná Expobanka.
Účet je to běžný s výhodama spořícího účtu. K účtu je jedna platební karta.
Zřízení, vedení je zdarma
výběry ze všech bankomatu je zdarma.
žádný poplatek, když na účet nepříjde požadovaná částka
Úrok 3,01% ročně.
A za založení dostanete 500,- Kč jako dárek.
Pokud Vás zajímá něco blížšího a nebo chcete vědět víc, klidně mně kontaktuje do vnitřní pošty a tam to proberem.
Dále Vám mohu z vlastní zkušenosti doporučit AIRBANKA.
Vrací peníze z nákupu (Cashback), ale berou poplatek za výběr z cizi banky.
Další banka, která by se Vám mohla líbít je MBANKA.
No zrovna Expobank? ..ruská banka s jedinou pobočkou v ČR, co v několikaletých intervalech mění názvy-dřívější názvy Interbanka, Bawag, LBBW, a uz je zase na prodej a mozná i stáhnutí z českého trhu, hrozí ztráta bankovní licence:
Expobank CZ loni dostala od České národní banky pokutu 20 milionů korun – jednu z nejvyšších na tuzemském finančním trhu. Hrozila jí i ztráta licence. ČNB při kontrole zjistila, že Expobank k 14. prosinci 2018 "nedisponovala řídicím a kontrolním systémem, který by byl účinný, ucelený a přiměřený charakteru, rozsahu a složitosti rizik spojených s modelem podnikání a činností společnosti".
Zdroj: penize.cz/...
Já mám Fio. Nikdy jsem nic neplatila. A to dělám i platby do zahraničí apod. Jediná podmínka je zůstatek 100,- , abyste měla nárok na platební kartu
Skrytých poplatků se nemusíte bát. Žádné neexistují. Poplatek za malý příjem má snad jen Poštovní spořitelna. Tam se zastavil čas. Všechno se musí vyřizovat osobně papírem na pobočce. Doporučuju se jí vyhnout. Osobně mám dobré zkušenosti s Air a Equa. Vše lze vyřídit na dálku, obě mají uživatelsky přívětivé mobilní i internetové bankovnictví, s běžným účtem se automaticky zakládá spořicí. Za úvahu stojí Expobank s jedním vysoko úročeným účtem. Běžný s kartou a spořicí zvlášť se mi zdá bezpečnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.