Je příliš jak to říct, zbabělé odjet z intru o den dříve jen proto, abych mohla přespat u přítele? Samozřejmě cíl cesty by byl jeho domov a ne muj, já bych se typicky vrátila domů až v pátek a dělat že se nic nestalo. Ovšem rodiče by o ničem nevěděli. Je mi 18 tudíž odjezdovou kartu jíz podepisují sama a rodiče se o to už nestarají. Jen řekněme, kdysi *vyhrožovali* na intru že pokud kdykoli odjedeš je možné zavolat ten den rodičům zda jsi dojel v pořádku. Ale myslím,že se to dělá jen do 18 právě z důvodu aby ostatní nekaslali na školu kvůli partnerovi a ještě jsem je neviděla že by to někdy udělali. samozřejmě bych v pátek ráno do školy zas prijela.
Zdravím. To, že chcete v 18letech přespat u přítele, není nic nepochopitelného. Ale takhle? To přeci není zbabělost, to je podvod. A ubohý. Úplně normálně rodičům řekněte, že vzhledem k tomu, že jste už plnoletá, máte (už nějakou dobu) přítele, a chcete u něj občas přespat. Nejspíš se poptají "co je to zač", dají vám pár doporučení, a bude vyřešeno. Ida
Jen si v klidu zaš...te, jste dospělá a internát není vězení. Rodiče by možná uvítali jednání narovinu, třeba by svolili i s trávením víkendu u přítele.
Normálně v klidu odjeďte z intru dřív. Nehrotte to. Podpisová karta bude samozřejmě vyplněna v pořádku a budete se venku pohybovat na vlastní nebezpečí. Je Vám osmnáct, intr tohle hrotí do osmnácti. A to jen někde..od osmnácti už to neřeší snad nikde.
Není to zbabělé. Je to projev nedospělosti a naprosté neschopnosti vyřídit obyčejnou situaci praktického života. Pokud je škola placená, požadoval bych vrácení školného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.