Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jaké víčko by se mohlo jednat? Nalezeno na poli

Od: aznoh11 odpovědí: 4 změna:

Dnes jsem našel na poli u silnice při procházce se psem toto hliníkové víčko. Je na něm nápis KROTKY. Poznal by někdo, z jaké lahve nebo z čeho by to mohlo být? Na internetu není nic k dohledání, obrázek je v příloze. Díky.

O jaké víčko by se mohlo jednat? Nalezeno na poli

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

11x

Jediné, co se mi podařilo najít, jsou staré lahve od sodovky/limonády na Aukru a webu lovecpokladu.cz se jmény Ferdinand Krotký a Alois Krotký (podle druhého odkazu měli sodovkárnu/později výrobnu lihovin v Příbrami), přičemž písmo na nich se vzhledově nápadně podobá tomu na vašem víčku...

aznoh11
hodnocení

Ano, písmo je stejné a víčko jsem našel kousíček od Příbrami, tak to odpovídá. Mockrát děkuji za vyčerpávající odpověď a odkazy.

jk2021
19.01.22 20:44

Není zač. :)

Naprostý souhlas. Pěkná odpověď. Vykopala jsem před časem i láhve z této sodovkárny,takže jsem po tom tehdy také pátrala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]