Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktuální režim v lázních

Od: totak® odpovědí: 5 změna:
Zdravím. Nevíte někdo jaká režimová opatření platí zrovna teď v lázních?
Loni v únoru jsme byli po jednom na pokojích, po jednom u stolu v jídelně, dokonce se nám snažili i zakázat se vzájemně navštěvovat na pokojích. V listopadu běžely lázně v běžném provozu pouze platil zákaz návštěv v budově. Tak by mě docela zajímalo jak to vypadá teď?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

3x

Asi jak kde. Před týdnem se vrátila kamarádka z Luhačovic. Jen na chodbách měli respirátory a jinak vše při starém, včetně tanečků.

Přesně to mi říkala kolegyně, která teď byla někde v jižních čechách / nemohu si vzpomenout na město / . Jediný co, tak neměli tanečky.

hodnocení

0x
Kamoska se vratila z ML a druha z KV, nikde nic a dcera znama se tam narazila, ve všech 3 případech šlo o wellnesspobyt

jabraka*
hodnocení

0x

Režim je v lázeňských oblastech různý.Před nástupem,pokud jde o léčebný pobyt,je stanoven individuélně.

hodnocení

Dotaz byl na aktuální stav. V lázních jsem byl už minimálně 10x takže to, že se léčebný režim nastavuje při vstupní prohlídce individuálně vím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]