Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 19 a jsem první rok na VŠ a docela si rozumím s jednou spolužačkou. O víkendu budeme oba na koleji sami. Já jsem ale ještě panic. Kdyby k něčemu došlo, mám jí to říct nebo ne? Zatím nebylo nic, ani pusa, jen se tak škádlíme. A navíc vypadám mladší a to i tam dole, tak jsem dost nervozní, aby nebyla naštvaná.
Přijde mi předčasné řešit už teď sex, když se ještě pomalu ani pořádně neznáte (hlouběji) a dosud jste si neprojevili jakoukoliv vážnější fyzickou intimitu (pusa, držení se za ruce, delší a vášnivější objímání).
Trošku zvolni, první samostatná noc může být třeba i pěkná už jen tím, že budete mít na sebe klid, prostor popovídat si, prohloubit mezi sebou důvěru a třeba si vydláždit cestu a jemně sdělit, že jsi po sexuální stránce ještě kniha nepopsaná Příliš brzké a přímočaré otevření tématu sexuality může být pro citlvější a introvertnější slečny spíše odrazující a až "red flag"*
* Red flag = Chování, které bývá vyhodnocované jako velké riziko pro vztah nebo bezpečnost sebe samého
tohle může bejt dobrá rada, ale taky může bejt naprosto debilní..., vzhledem k neznalosti dotyčné bych s radama, který můžou bejt i naprosto debilní, radši šetřil... (nehledě na to, nakolik je to dobrá rada vůči tazateli...)
Dík, no úplně blbej nejsem. Jde mi hlavně o to zda přiznat, že jsem panic a pokud jo tak kdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.