Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
přemýšlím o druhém bankovním účtu, aby se mi částky za soukromé položky nepletly na účtě, který používám k podnikání. Akorát na takové věci to používám občas, tak bych uvítala nějaký účet bez poplatků a třeba možnost online zřízení. Máte někdo zkušenosti? A i když je provoz zdarma, kolik stojí odchozí platby a musí na takový účet měsíčně dorazit vždy nějaká částka, nebo jsou i účty zdarma a bez podmínek? Napadá mě jen ta Air Bank, používáte takový účet někdo a jak jste spokojení?
Díky za sdělení zkušeností.
Ano, Fiobanka. Také mám u fio dva účty, vše rozdělené a u jedné banky. Výhodou je, že si okamžitě mohu přesouvat peníze z jednoho účtu na druhý. Vše zdarma.
Ano, jsou i účty zdarma a bez podmínek. Třeba zrovna AirBank. Tam se platí jen za další účty, zahraniční platby, výběry z cizích bankomatů apod. Můžete mrknout zde: airbank.cz/...
Já osobně účet u nich mám už několik let a nestálo mě to ani haléř. Spokojenost maximální.
Nenepadá mě banka, která by dnes nenabízela účet bez poplatků i online zřízení. Možná ještě ČS/KB?
Účet bez podmínek je marketingový blábol, vždy nějaké smluvní podmínky jsou, ale není podmíněno to "zdarma".
Já používám Fio už hodně let a jsem spokojený. Internetové bankovnictví má možnosti, o jakých se třeba Komerčce ani nezdá. Třeba i naprosto banální možnost vlastních poznámek u plateb.
Airbank, Expobank.
Primární účet na nákupy mám u Air bank - Z nákupu na e-shopech a kamených obchodech mám Cashback.
Sekundární účet mám u Expobank. - Za založení jsem dostal 500,- Kč a navíc se mi zůstatek úročí 3.01%
Zde posílám odkaz na srovnání běžných účtů, prohlédněte si je a vyberete si, účet podle sebe.
usetreno.cz/...
Všechny banky se tváří že jsou zdarma bez poplatků ale Mbank + Equa při zjištění stav účtu v bankomatu mají poplatek 9 kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.