Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankovní účet zcela zdarma

Od: bankaa odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

přemýšlím o druhém bankovním účtu, aby se mi částky za soukromé položky nepletly na účtě, který používám k podnikání. Akorát na takové věci to používám občas, tak bych uvítala nějaký účet bez poplatků a třeba možnost online zřízení. Máte někdo zkušenosti? A i když je provoz zdarma, kolik stojí odchozí platby a musí na takový účet měsíčně dorazit vždy nějaká částka, nebo jsou i účty zdarma a bez podmínek? Napadá mě jen ta Air Bank, používáte takový účet někdo a jak jste spokojení?

Díky za sdělení zkušeností.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
18.01.22 15:56
hodnocení

8x

Fiobanka

id

Ano, Fiobanka. Také mám u fio dva účty, vše rozdělené a u jedné banky. Výhodou je, že si okamžitě mohu přesouvat peníze z jednoho účtu na druhý. Vše zdarma.

Mám to stejně jak id. Dva účty u Fio, nikdy jsem za nic neplatila.

hodnocení

8x

Ano, jsou i účty zdarma a bez podmínek. Třeba zrovna AirBank. Tam se platí jen za další účty, zahraniční platby, výběry z cizích bankomatů apod. Můžete mrknout zde: airbank.cz/...

Já osobně účet u nich mám už několik let a nestálo mě to ani haléř. Spokojenost maximální.

bankaa
hodnocení

Díky. Asi zkusím.

tomas13
hodnocení

5x
Fio, airbank, creditas, Moneta, ČSOB, RB...

hodnocení

3x

Nenepadá mě banka, která by dnes nenabízela účet bez poplatků i online zřízení. Možná ještě ČS/KB? :)

Účet bez podmínek je marketingový blábol, vždy nějaké smluvní podmínky jsou, ale není podmíněno to "zdarma".

Já používám Fio už hodně let a jsem spokojený. Internetové bankovnictví má možnosti, o jakých se třeba Komerčce ani nezdá. Třeba i naprosto banální možnost vlastních poznámek u plateb. :-D

hodnocení

1x

Airbank, Expobank.
Primární účet na nákupy mám u Air bank - Z nákupu na e-shopech a kamených obchodech mám Cashback.
Sekundární účet mám u Expobank. - Za založení jsem dostal 500,- Kč a navíc se mi zůstatek úročí 3.01%
Zde posílám odkaz na srovnání běžných účtů, prohlédněte si je a vyberete si, účet podle sebe.
usetreno.cz/...

hodnocení

0x
Snad všechny banky mají účet i služby zdarma. A taky jdou zřídit online z domu. Air není špatná, ale opoustim ji. Přidám se k ostatním, Fio.

hodnocení

0x

Já jsem si pro nouzové použití zřizoval účet u EQUA. Jenž ta zaniká, takže nevím kam dál.

hodnocení

0x

Všechny banky se tváří že jsou zdarma bez poplatků ale Mbank + Equa při zjištění stav účtu v bankomatu mají poplatek 9 kč.

Proč zjišťovat stav v bankomatu, když mám tel v kapse? :)) Výhoda egua je, že mají multimenovou kartu, člověk nepotřebuje tři karty na czk, eur, USD. Spojí se sice s rajfkou, ale služby zůstanou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]