Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivost kyčle na chlad, mravenčení, brnění

Od: strnad® odpovědí: 2 změna:

Zdravím internetové doktory :)

V poslední době mám z nějakého důvodu citlivější jednu kyčel. Když sedím někde, kde je průvan, tak mě tam nepříjemě svědí a ten pocit někdy neustává delší dobu. Lehce to brní nebo mravenčí. Druhá strana je OK. Nepamatuju si, že by sem se tam nějak narazil nebo tak. Spíš bych to viděl na variantu, že jsem si to nějak nachladil nebo se mi tam vrazil nějaký zánět. Snažím se dávat si pozor a dobře se oblékat, aby bylo to místo v teple, ale nějak se to celkově nelepší. Co by to mohlo být respektive jak se toho zbavit?

Děkuji za postřehy i doporučení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

2x

Nu, nejsem lékař, jen už pár let bojuji s neuropatií a následky onemocnění páteře, trochu bych hádala na nervové poškození, to se takhle projevuje. Takže by to mohl pomoci vyřešit dobrý neurolog.

kolemjdouci
hodnocení

0x

Zánět sedacího nervu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]