Dobrý den,jste naočkovani proti covidu třetí dávkou.Jestli jo šli jste po očkování ihned do práce, nebo jste měli volno.Jak na vás působila třetí dávka.Ja se teprve budu očkovat třetí dávkou, první dvě jsem měla v odpoledních hodinách, takže jsem měla volno po očkování.Třetí dávku mám bohužel ráno, takže musim potom do práce.Živím se jako kovářka
S ohledem na Vaši těžkou, manuelní práci, bych osobně doporučila ostat doma, pořádně odpočívat, hydratovat a vyspat se, pokud tedy nebude bolest v paži, která nedá zabrat. Podle informací má každý jiné dozvuky. Každé tělo je jiné.
Pokud neuspějete u lékaře a nedostanete volno ze zdravotních a preventivních důvodů, vzala bych si volno /náhradní, neplacené, nebo 1 den dovolené.
-----------------
Zkušenosti s opichem nemám, ale obdivuji Vás, pomáhala jsem v kovářské dílně, tak vím, jak těžká práce to je.
Ono spíš zaáleží na reakci těla! Koelga první a druhou pár minut cítil a OK, ale třetí měl celý den volno od lékaře-udělalo se mu špatně a motala se mu hlavy + teplota.
Na první a druhou jsem si vzala dovču, jela jsem tenkrát kvůli tomu skoro 200 km, nic mi pak nebylo, po třetí normálně do práce, ale fakt je, že nejsem kovářka, ale kancelářská krysa, tak to nebyl problém.
Je to individuální, každý to snáší jinak. Mě po první a druhé dávce lehce bolelo rameno (asi tak, že jsem nemohl usnout na příslušném boku), že jsem dostal třetí dávku jsem si uvědomil ten den večer, když mi překážela náplast na ruce. Ale mám známou, která byla po třetí dávce jen těžko použitelná.
Já do práce ani po jedné dávce nešel - jsem v důchodu . Ale v žádné běžné činosti mi to nebránilo, je ovšem fakt, že jsem se nepokoušel kovat koně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.