Nejste přihlášen/a.
nekontroloval jsem aktuálnost webů i na nich (celkem nedávno) se vyskytujících informací...
jedná se teda o mezinárodní očkovací průkaz (žlutej očk. pas)
ockovacicentrum.cz/...
digitalninomadstvi.cz/...
Některé informační kolonky Vám předepíše doktor (např. jméno, datum narození), ale vřele doporučuji si průkaz doma projít a vyplnit některé další kolonky. Vyplňují se obyčejnou tužkou (nikoli propiskou), a to proto, abyste je v případě změny mohli vygumovat a průkaz nadále používat.
Pozor, některé části jsou povinné vyplňovat propiskou a je zakázáno přeškrtávání – to však platí pro část vakcín, atp.
Než odjedete na cesty, vyplňte si kolonku Číslo pasu. Najdete ji hned na první stránce. Vyplňujte tužkou, protože cestovní pas po pár letech expiruje, může se vám ztratit nebo vám jej někdo ukradne, apod.
szu.cz/... (v podstatě totéž, co první odkaz)
--
konkr. např. Centrum cestovní medicíny; Havelská 517 (222 094 121 - na objednávky viz níže)
Objednat se můžete na telefonu 777 763 155 nebo na e-mailu ccm@prophylaxis.cz (přes web ne)
(...)
platné od 23.2.2021 (už nemusí platit, nekontrolováno)
Vystavení mezinárodního očkovacího průkazu 100,- (snad vše vč. DPH)
Opis nebo duplikát mezinárodního očkovacího průkazu
(i přepis dat z běžného očkovacího průkazu) 200,-
Vyžádaná cílená informace bez očkování 10 minut 100,-
Konzultace bez očkování 30 minut 300,-
Konzultace bez očkování 60 minut 500,-
zřejmě by už měl existovat i obdobnej datovej očkovací průkaz (víc info než z odkaz.článku k tomu nemám)
idnes.cz/...
(...) reagoval právě NAKIT slovy, že je to jedna z variant, že Tečka po skončení Covidu bude fungovat právě jako očkovací průkaz. Od Nového roku začalo fungovat takzvané e-očkování, tedy elektronická evidence očkování u pacientů, které zapisují lékaři podobně, jako vydávají e-recepty. Obě funkce jsou dostupné přes webové stránky Státního ústavu pro kontrolu léčiv.
(NAKIT = Národní agentura pro komunikační a informační technologie;
že je funkce (pro zanášení jakýhokoliv očkování do datový evidence) dostupná, znamená co?, že ji automaticky použije každej očkující?, nebo jen ten, kdo bude chtít / bude vůbec vědět, že to existuje?)
mimochodem, neocitoval jsem z odkazovanejch webů tu nejzákladnější informaci - Mezinárodní očkovací průkaz získáte v očkovacím centru, které jsou ve všech větších městech České republiky. Webové stránky očkovacího centra vč. měst, ve kterých působí, najdete na ockovacicentrum.cz.;
ale zajímalo by mě, jestli níže odpovídající píšou o tom samém průkazu, jako já,
tj. co to bylo za doktory a situace, kdy odpovídající přišli (jakoby automaticky) k očkovacímu průkazu (nevylučuju, že na těch mnou citovanejch webech by k tomu nebylo taky uvedený ještě něco navíc, já jsem se na ně koukal před nějakým časem),
neboli jestli šlo o žlutej očkovací pas, anebo eště něco jinýho? (samozřejmě všichni starší by mohli mít původní očkovací průkaz, co se při prvním očkování přidělil každýmu dítěti, ale to už je asi passé záležitost)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.