Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztahy, láska

Od: jakub34 odpovědí: 8 změna:
Dobry den, mám otázku ohledně vztahů. Už skoro měsíc chodím s jednou holkou. Je fajn a všechno, ale ještě dávno dávno předtím jsem byl zakoukaný do jedné holky u mě ve třídě. Asi rok. Někdy na ní celkem dost myslím a asi potlacuju něco co cítím silného k ní. Protože jsem asi věděl že s ní pravděpodobně nebudu, protože je z mé třídy. Bojím se že ji miluji, protože k ní platonicky cítím něco silného. A teď vůbec nevím co mám dělat, cítím se provinile a ta s kterou chodim teď, už mi i rekla že mě miluje. A záleží mi na ní. Ale nevím co mám dělat. Nechci nikomu ublížit a už jenom to že to takhle cítím, mě celkem dost ničí. Měl to někdy někdo podobně? Mám čekat, jestli se nezamiluju do té s kterou jsem teď? Nevím absolutně. Moc děkuji za všechny odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Víš, ona ta ze třídy možná ani není tak ideální jak si představuješ. Možná je protivná, nebo má různé zlozvyky a kdybyste se dali dohromady, třeba bys po čase prohlédl a nechtěl ji. Ale možná, že je opravdu fajn a hodíte se k sobě, ale když ona nechce, nenaděláš nic. Už rok vysíláš signály /i když si myslíš, že ona o tom neví, ale holky mají silný přijímač/ a ona nic. To znamená, že o tebe nestojí. Smiř se s tím a běž dál. Ale hlavně: tu současnou nenechávej v nejistotě a nechoď s ní jen proto, že ti řekla, že tě miluje, nebo jen abys měl nějakou holku.

Mně se občas taky líbí nějaká herečka, nebo zpěvačka a úplně cítím, jak bychom si rozuměli. Ale nejde to. Tak to ber i s tou ze třídy.

hodnocení

1x
A proč si myslíš, že je tolik lidí nevěrných. Je to zkrátka v povaze člověka už tak daný, že vždycky koukáš jestli za plotem není tráva zelenější. Že si furt říkáš jestli není chyba se vázat k jedné, když druhá je taky hezká nebo třeba zábavnější nebo chytřejší.. Kdyby existoval jednoduchý recept jak zjistit které řešení je ideální, to by byl najednou na světě klid :)

vilik*
hodnocení

1x
Jakube, to se vám bude nejspíš stávat celý život.
Prostě ta vaše platonická láska ve vás bude, možná bude mít vlny, kdy si jí nebudete uvědomovat, ale pak přijde nějaký impuls nebo školní sraz a bude to v nějaké formě zpátky. Točí se okolo toho literatura, filmy, kde si lidé rozebírají nevyřešené vztahy z minulosti, ale ve vašem případě jde jen o nesplněný sen. Normální asi je, že to bude mít formu nějaké milé vzpomínky, ale věřím tomu, že se může situace u některých rozvinout v nějakou formu obsese, kdy už bude potřeba odborná pomoc, což doufám, že vy nebudete.
Vy si uvědomte, že se vám nelíbí ta slečna, ale iluze, kterou jste si vytvořil. Pak se vám bude lépe žít opravdový život a budete schopný normálního vztahu s živou holkou. Pokud to nezvládnete, budete se pořád motat ve vlastních představách a z každého vztahu odejdete nespokojený.
Ono je to tady shrnuté hodně ve zkratce, ale princip je ten, že vy možná, ačkoliv jste vztah neměl, musíte mít nějaký čas, jako byste vztah měl a rozešli jste se. Pak budete mít možnost prožít další skvělé vztahy. Pokud teď cítíte, že tohle nedokážete, zbytečně se budete trápit a s vámi i vaši novou známost.
A nebojte, s dalšími vztahy bude vzpomínka blednout a bude překrývana dalšími, už opravdovými zážitky.
Otázka je, co máte dělat nyní. Asi bych zkusil napnout síly k nové dívce, a pokud nebudete cítit, že vám na vztahu záleží, tak jí netrapte a nějak slušně to ukončete, ať se chudák holka netrápí, co ona udělala špatně. Je ale možné, že se na ni začnete dívat novýma očima a bude to nakonec fajn vztah.

serg10*
hodnocení

0x

v životě sem chtěl ženu co mi da kdykoliv.ta moje do svatby končila schůzku vyhoněním mě.Ale po ní,konec,nahy sem s tvrdým prosil,nic.Po asi roku sem měl obývak kde nahý sem se marně těšil,Ona kuchyn vedle,kamoarádky a kecalý.Až se jedna ptala co muž, nahy vedle honí.Kecáš,no otevřela a ja nahy honil.Furt to dělá,

serg10*

a jo sem nahý sám honím a zvu kamoše

liska5

Tohle není zpovědnice frustrovaných. Tady byste měl srozumitelně klučinovi poradit ohledně spolužačky.

myskavec

myskavec
hodnocení

0x

dej si susenku xd ta je na vztahové problémy nejlepší huh

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]