Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpres

Od: stir® odpovědí: 6 změna:
Nazdar rádci, dá se nějak na stránkách alíku vyfiltrovat nabídka zboží pouze z českých nebo evropských skladů? Ještě jsem to nějak nezkoumal, takže nevím. Stále mám balíčky ze začátku října někde na cestě, měli tu být začátkem prosince a už mě nebaví objednávat něco, co už nepotřebuji. Včera jsem právě našel u některého zboží sklad ČR s dobou dodání pár dnů. Vím, že i z Polska to přijde rychle.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do vyhledáváciho pole zadáte co chcete vyhledat, pak klik od kud ho chcete poslat, vyberete ČR a pokud je v ČR, PL, ve skladech, tak vám ho ukáže.

Aliexpres

Není co dodat, jen mám zkušenst, že objednám z CZ skladu a nakonec to jde 3 týdny ze Španělska.

hodnocení

Výborně, díky, objednáno 4-10dni:)

hodnocení

0x

Koukám, že jste optimista. Dokud šlo objednávat z Číny, objednával jsem pouze u obchodníků s hodnocením nad 99 % a vše bylo ok, něco dokonce přišlo už cca za 10 dní až z Číny. Většina obchodníků, která odesílá z EU má hodnocení 80..95 % a jsou prostě nesolidní, posílají ze Španělska a Francie (někdy i z Číny) a jde to měsíc. A pokud se neozvete, většinou vám to nesdělí.

Tady máte poslední balíček "Z ČR 4..10 dní", který zrovna řeším, po 10 dnech jsem poslal dotaz (a to jsem vybral toho "nejsolidnějšího" s 97 %):

"Hello, sorry for the inconvenience Due to insufficient stock of goods in the Czech warehouse, we will deliver the goods for you from the German warehouse The package arrives in the destination country for about 15-20 days."

Ale na netu je ve sledování, že zásilka čeká na podání ve Francii, takže kdo ví, jak to dopadne. A už se mi to stalo několikrát, proto už zde objednávám jen to, co u nás fakt koupit nejde, nebo mi nesejde na tom, jestli a kdy to přijde..

Prvním varováním po koupi je to, že když teď kliknete na odkaz u vaší koupě, nabídka už neexistuje, obchodník ji stáhl, takže vy k ní už ani nedáte veřejný komentář. Minimálně proto kupuji zboží, kde je nabídka vystavena dost dlouho, aby tam nějaké komentáře byly.

Jinak doporučuji objednávat ze skaldů z Německa, tam neseriózní prodejce netolerují. Ale je to dražší.

hodnocení

Tak už mi nesejde jestli to bude o pár dní později než o pár měsíců po vánocích. Někdy balíčky přišly z Číny i za 14 dní, ale chápu, že kvůli kovidu to trvá déle. Holt se nedá nic dělat

Cokoliv jsem objednávala z českýho skladu, tak opravdu do těch 10 dní přišlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]