Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hláška na Twitteru

Od: bohumil® odpovědí: 5 změna:

V poslední době se mi velmi často stává. že pokud chci rozkliknout zajímavý odkaz na článek, třeba teď momentálne:

"Před ambasádou USA demonstrovaly stovky lidí ... - V centre havného mesta Slovenska se v sobotu začalo občanské zhormaždenie.." tak se mi pouze objeví hláška viz níže. A toto se mi stává poslední dobou poměrně často, zejména u článků s politickou tematikou. Nevíte o co jde?

Tato stránka bohužel neexistuje. Zkuste hledat něco jiného.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

3x

že by cenzura?

hodnocení

1x

Mě se to stává u článků, které server přesunul z hlavní stránky. Bohužel to některé servery tak dělají.

hodnocení

A kam to "přesunují"? Už to nikde najít nemůžu.

hodnocení

0x

to se mi párkrát stalo, ale když jsme u TW, jak se dá odhlásit z účtu? Nikde jsem to nenašel, chci účet deaktivovat a udělat nový, párkrát mě tam blokli

hodnocení

0x

Cenzura... Za komunistů nebyl internet s sociální sítě, tak byla cenzura v psané formě... Cenzura komunistům byla vyčítána, ale cenzuruje každý a vždy.. Už od Starého Říma, včetně třeba i Rakousko Uherska...Je to prostředek, jak se udržet u moci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]