Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k 50

Od: hedvika odpovědí: 15 změna:
Zdravim,
Maminka bude mít v březnu 50. narozeniny a se sestrou se chceme na něco složit. Napadá nás kniha s fotkami, ale fotky jsme jí dávaly loni. Nebo třeba nějaký zájezd?
Budu moc ráda za každou radu, meze se nekladou
Děkuji dopředu

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Wellness nebo lázně nebo masáže

nov
hodnocení

5x

Jestli se nebojí výšek, doporučuji let balonem. Parádní zážitek.

hodnocení

5x

Mám rád knihy. K padesátce jsem dostal padesát knih Terryho Prattchetta. Jeden z mála darů, které jsem ocenil.

Pozor u některých hrozí ruptura bránice :) Bral jsem si je do práce a chechtal se až se okna klepaly.

liska5
hodnocení

2x

Lístky do divadla nebo na koncert. Na něco hodně dobrého. Já dostala do O2 Arény.

liska5
hodnocení

2x

Záleží, jaké má maminka zájmy a po čem touží. Jestli sport, tak třeba chytré hodinky, cyklistichý dres, tenisovou raketu, běžky, trekové hole, rotoped, lepší batoh či batůžek ...

Opatrná bych byla s dárkem typu seskok padákem. Toho se mnohé děsí.

liska5

Mám blízko letiště a vyhlídkový let se zkušenýn fešným pilotem v docela novém letadýlku Yes Fly příjde 1os/ na 1500,-Kč. Je to jen pro jednoho pro jednoho. Na křídle má kamerku, co vás zabírá v okýnku letadla i s krajinou pod ním. Kdo letěl, byl nadšený. Fotky nádherné. Tam ale hodně záleží na počasí, někdy se opakovaně mění termín.

Liško5, dík. Právě jste mi vyřešila narozeniny přítelkyně... Jen ten "fešný" pilot - to ještě uvážím...*zmateny*

hodnocení

1x

Ze Slevomatu zážitek. Třeba hodinku práce s bagrem.

*smich* Nebo jezdit v blátě a terénu BVPčkem, to by mamku určitě taky chytlo.

hodnocení

0x

A co třeba hodinky nebo prstýnek? Pokaždé, když si je bude navlékat na ruku, tak si vtpomene, že je to od vás ;)

hodnocení

0x

Smutně jsem koukal, když kolega dostal k podobnému výročí od rodiny zájezd na Issland. Moje rodina si ani nevzpomněla.

mnd®
hodnocení

0x

Dovolená v Egyptě.Tady zima a tam v únoru nádherné koupání v moři a teploučko.

sametka
hodnocení

0x

Já např. dostala kolo, ale má vysoko štangli, tak s věkem na něj lezu čím dál tím méně. Tedy raději v tomto případě nepřekvapovat a koupit kolo na míru s ní. Kamarádce jsme pořídili elektrický zavařovací hrnec ( ona si ho doslova přála ), protože je vášnivá zahrádkářka a vše ze zahrady zpracovává do sklenic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]