Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paypal a revolut

Od: gubaxan® odpovědí: 5 změna:

Zdravim. Treba se s tim nekdo setkal.

Mam takovy problem. Kartu mam u REVOLUTu v CZK a platim za zbozi na ebay.com pomoci paypal. Odeslu treba castku 20.000 a pak se obcas stane, že delame vratku a celou castku nam posilaji zpet, ale ve vysledku je mensi o 2-3000 czk.
Kde muze byt problem?

Psal jsem na revolut a ty mi rekli, ze zadne poplatky mi nestrhavaji. Na paypal ve vypisu take vidim, odecteno 100 a pak vraceno 100... nic nechapu kde se ztraci takove castky.
Diky za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Problém bych hledal u toho,kdo částku vrací.

fee
hodnocení

0x

Není to v převodu CZK/GBP či co a zpět?

hodnocení

Ano, co jsem pochopil tak revolut ma GBP karty, pak nakupuji na ebay.com z nemecka, takze tam se to zase prevadi?
U Paypal jsem nekde videl, že strhavaji 4,5% za prevod meny, takže ted to cca bychazi kde ztracim 2000kč

ale ted jak se toho zbavit? Jakou menu vybrat jako hlavni pro platby?

hodnocení

0x
A proč neplatíte běžnou platební kartou? Je to zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]