Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Na mne to působí tak, že se s vaším rozchodem ještě stále nevyrovnal. A snaží se Vás zraňovat.Což se mu i daří. Požádajte kamarádky, ať Vám o něm žádné info neukazují a nepodávají a odstřihněte se od něho i od minulosti. Žijte si svůj život.
Myslím si, že je to z jeho strany záměr, jak si udržet vaši pozornost. Píšete o spřízněných duších, takže pro něho není lehké se od vás odloučit a třeba si taky začíná uvědomovat, co ve vás ztratil. Zřejmě jste hodně rozhodná a i z vašeho psaní vyznívá, že i vyrovnaný člověk. Možná vás chce právě tímto trochu rozhodit, aby si alespoň nějak udržel váš zájem, protože ví, co na vás bude "platit". Určitě to ale není tak, že byste pro něj byla vzduch, tímto potvrzuje podle mě pravý opak. Jiné vysvětlení nemám, protože jeho chování vůči vám je velmi zvláštní.
Vašim dobrým kamarádkám poděkovat a požádat je, aby o něm už nepřinášely žádné informace.
Stop, nechci dostávat od Vás žádné odkazy, ukázky a informace o jméno dotyčného.
Nechodit na jeho profily, zablokovat jej.
A nepitvejte to, jak jste pěkně vypsala tady, komu poděkoval a komu ne, to neřešte. Já osobně bych ani o žádné poděkování nestála.
Je nevyrovnaný, vše je přece každého soukromá záležitost a ano, udělal to schválně. Ukazuje svoje buranství.
Hledala bych nové kamarády, kamarádky, kteří neznají moji minulost a nebudou mi ji připomínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.