Hrozí mi něco pokud neberu tel. hygieně (po pozitivním PCR testu)?
Od:l85odpovědí:11změna:
V pondělí mi vyšel pozitivní PCR test, obvodní lékařka mi napsala neschopenku a nařídila, ať dodržuju 14 dní domácí izolaci. Sebetrasovací formulář jsem ten den ihned vyplnil. S hygienou mluvit nechci. Hrozí mi nějaký postih nebo problémy?
No vidíte, a oni vám třeba volali, že máte nějakou novou vzácnou mutaci a jako první nositel vyhráváte knížku Viry kolem nás a ročního volňáska do ZOO.
A jaký postih za to že někomu nezvednu tlf? ŽÁDNÝ neexistujem není to žádná povinnost. jen tak por formu-kolega měl taky, hygiena volala jeho mámě (80? či víc? nwn) že se musí dostavit na testovací centrum a otestovat se-ona stará paní jim sdělila že pokud po ní něco chtějí, tak ať se dostaví k ní osobně, že ona nikam nepojede (ne zrovna dobré autobusové spojení a vzdálenost 20km) . Co myslíte , že se asi pak stalo? NIC dokonce ani její praktický lékař se s testem k ní nedostavil ! Jo a ještě-ten dotyčný odmítl také někam jezdit se slovy-pokud ho mám, tak můžu nakazit další lidi a pokud je to jen chřipka, tak se zase já můžu coviden nakazit.Nakonec jej praktik otestoval sám, v ordinaci bez návštěvy testovacího centra!
Nic nehrozi ale neni duvod jim to nezvedat Ja to zved řek sem jim stejně jen to co sem chtel jim říct o nic nejde Pokud jim nechcete řict s kym a kde ste byl tak jednoduše nevim kde sem to chyt chodim jen na nakupy nebo sem doma a tečka
jurajjuraj*
tak abys to mohl s jistotou rict od koho si to chytil, tak bys musel potkat jenom jednoho cloveka za celou dobu ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.