Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozí mi něco pokud neberu tel. hygieně (po pozitivním PCR testu)?

Od: l85 odpovědí: 11 změna:
V pondělí mi vyšel pozitivní PCR test, obvodní lékařka mi napsala neschopenku a nařídila, ať dodržuju 14 dní domácí izolaci. Sebetrasovací formulář jsem ten den ihned vyplnil. S hygienou mluvit nechci. Hrozí mi nějaký postih nebo problémy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
No vidíte, a oni vám třeba volali, že máte nějakou novou vzácnou mutaci a jako první nositel vyhráváte knížku Viry kolem nás a ročního volňáska do ZOO. ;)

hodnocení

5x

Nevím o tom, že by existovala nějaká zákonná povinnost brát telefon.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

nikde neni napsane ze musis mit nejaky telefon nebo ze musis prijimat hovory

hodnocení

0x

A jaký postih za to že někomu nezvednu tlf? ŽÁDNÝ neexistujem není to žádná povinnost. jen tak por formu-kolega měl taky, hygiena volala jeho mámě (80? či víc? nwn) že se musí dostavit na testovací centrum a otestovat se-ona stará paní jim sdělila že pokud po ní něco chtějí, tak ať se dostaví k ní osobně, že ona nikam nepojede (ne zrovna dobré autobusové spojení a vzdálenost 20km) . Co myslíte , že se asi pak stalo? NIC dokonce ani její praktický lékař se s testem k ní nedostavil ! Jo a ještě-ten dotyčný odmítl také někam jezdit se slovy-pokud ho mám, tak můžu nakazit další lidi a pokud je to jen chřipka, tak se zase já můžu coviden nakazit.Nakonec jej praktik otestoval sám, v ordinaci bez návštěvy testovacího centra!

hodnocení

0x
Nehrozí a hlavně už snad ani nevolají. Tedy mně na podzim nevolali ani jako rizikovému kontaktu, ani po pozitivním testu.
Me v listopadu volali v 8 rano
Tak asi jak která hygienická stanice. Taky to bylo v listopadu.

hodnocení

0x
Nic nehrozi ale neni duvod jim to nezvedat
Ja to zved řek sem jim stejně jen to co sem chtel jim říct o nic nejde
Pokud jim nechcete řict s kym a kde ste byl tak jednoduše nevim kde sem to chyt chodim jen na nakupy nebo sem doma a tečka *smich*
jurajjuraj*

tak abys to mohl s jistotou rict od koho si to chytil, tak bys musel potkat jenom jednoho cloveka za celou dobu ne

Jim de o to abys napraskal kde si lital a skym si se stýkal aby ho mohli dat taky do karantény
007cz
U nás v práci, z karantény dotyčný vždy zavolal kdo chce nahlásit a trochu si doma orazit. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]