Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opozdena menstruace

Od: anicinka odpovědí: 6 změna:
ahojky,
mam takovy dotazek...nedavno jsme zacala brat antikoncepci, a bylo to asi 3-4 dny predtim nez jsem to mela dostat...to bylo pred 14 dnama, ale co to beru, tak jsme jeste nemenstruovala...je to normalni?nemuzu byt tehotna treba? sice jsme s pritelem pouzivali kondom nez jsem to zacala brat a i tedka ze zacatku prvni mesic bych to chtela delat jeste i s kondomem pro jistotu, ale on uz z toho sili ze jsem v tom kdyz jsme to porad nedostala...a me uz to taky zacina deptat...prosim reknte mi, je to normalni ze se to tak spozduje?
diky za odpovedi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Může to být způsobeno antikoncepcí, ale zeptám se jinak. Řešilas to s gynekologem? Případně si udělej těhotenský test, koupíš ho v každé lékárně. IMHO těhotná nejspíš nejsi, ale nebyl jsem při tom, nemohu zodpovědně posoudit.
Hezký den.

hodnocení

0x

ja mel za to, ze se ty prasky berou jinak... ze by kazde prasky to mely jinak? *nevi*

ale tady je citace: Kdy si mám vzít první prášek? Můžu si ho vzít třeba třetí, čtvrtý, nebo pátý den cyklu? Jak to bude s účinností? Viz příbalák: v případě, že máte pravidelný cyklus, první tabletu si vezměte první den menstruačního cyklu (užijte tabletu označenou na blistru správným dnem v týdnu). Každý další den užijte následující tabletu vždy ve směru šipky, dle příslušného označení dne v týdnu, až je balení zcela prázdné.

hormonalni-antikoncepce.c/...

svetluska*
hodnocení

0x

První antikoncepce se opravdu nasazuje první den začátku menstruačního cyklu. Nevím proč je to u tebe jinak. Jaku antikoncepci bereš? Nicméně, pokud bereš prášky pravidelně a ještě ti v balení něco zbývá (což by podle tvé otázky mělo), tak nemůžeš očekávat že budeš menstruovat. Teprve až dobereš toto balení a začneš pauzu, tak se menstruace dostaví. Tak vydrž. ;)

anicinka
hodnocení

0x
mam nejakou Katya
svetluska*
Přečti si návod tady lekarna.cz/... . Prášky jsi měla začít užívat první den cyklu nebo 2 - 5 den s použitím jiných ochraných prostředků po dobu 7 dnů. Nicméně stále trvám na tom, že dokud prášky bereš a nemáš pauzu, tak nemůžeš menstruovat.

ryba*
hodnocení

0x
skús www.antikoncepcia.com sú tam lekáry ktorý ti poradia v oblasti hormonálnej antikoncepcie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]