Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká modelingová agentura je pro mne vhodná?

Od: alena171717 odpovědí: 3 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli by jste mi někdo nemohl z vlastních zkušeností doporučit nějakou modelingovou agenturu. Je mi 17 let jsem vysoká a štíhlá, jenom ne úplně vyublá na kost. Hledám nějakou modelingovou agenturu, kde je zájem i o hostesky (chtěla bych začít s tímhle) pokud by o mně byl zájem, určitě bych brala i ten modeling. Jsem z Moravskoslezskeho kraje a mám jednu špatnou zkušenost s Bohemia Agency, takže tuhle asi ne. Prosím poraďte mi, předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady jste v tomto směru asi na špatné poradně. Pochybuji silně, že tady bude někdo, kdo má osobní zkušenosti s jakoukoliv modelingovou agenturou. :)

hodnocení

0x
Zdravím,jste z úplně jiného kraje,než já, takže "krajskou" agenturu neporadím.. Před časem (před lety) jsem blbnula u Bohemia management. O nic mě neošidili, chování a celkový přístup na pohodu. Mám ale pocit,že tehdy byli "celorepublikoví"...

sandra*
hodnocení

0x

Ahoj, co se ti přihodilo u Bohemia Agency?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]