Nejste přihlášen/a.
Nepíšete, co máte vlastně za nemoc, ale většitou tohle bývá u dny.
Pokud se jedná o tuto nemoc základ je léčit se stravou. Snad jste dostala pokyny, co jíst, pít a co ne.
Tato nemoc bývá i dědičná.
Takže nejenom koupele, ale i bylinkové čaje. Koupí se čaj DNA, v lékárně poradí.
Protizánětlivý je kořen kurkumy, lze jej přidávat do jakéhokoliv jídla, pomazánky i do knedlíků, brambor.
Řepík je na hojení, je dobrý na kůži. Je dobrý ho ale i pít, užívat vnitřně, to samé šalvěj, ale ta nemusí chutnat, ta má také velké protizánětlivé účinky. Doporučuji na pití směsi.
Pokud má dnu, tak v žádném případě nejíst hořkou čokoládu, jak je uvedena v tom seznamu.
Na dnu je nejlepší Bílinská kyselka a čerstvé třešně.
Dobrý postřeh, nesmí se kvanta. Také bych v tom byla opatrná, co mě ale překvapilo, že se nesmí bílé maso a brambory.
Stále se přichází na nové a nové věci i v normálním stravování. Jednou máslo, sádlo, vejce, káva ano, potom ne.
U té hořké čokolády jsem našla tohle - rehabilitace.info/...
kakao obsahuje více fenolických antioxidantů, než většina potravin
flavonoidům se připisuje protivirový, protizánětlivý a antioxidační účinek.
---------------
Stejně jenom tipuji, že by se mohlo jednat o tuto nemoc. Paní se ptá na koupele nohou proto bych doporučila toto:
---------------------------------
Jdobromové koupele v solance, která má kromě jiného protizánětlivé účinky.
Nakupuji tuto:
Samozřejmě jde i do vany na lázeň celého těla.
Dočetla jsem se, že kurkuma umí léčit záněty v těle. Její účinky se podpoří současným použitím oleje a pepře, je to myšleno užívat vniřně. Nohy se dají máčet v ledasčem, záleží, jak se vám zánět do těch prstů dostal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.