Nejste přihlášen/a.
Chtěli bychom v letošním roce navštívit nějaké lázně, kde je pokud možno přímo v hotelu bazén s teplou termální vodou. Nemáme žádné zkušenosti a tady se určitě najdou rádcové, kteří v nějakém takovémto zařízení byli. Děkujeme předem za rady a tipy.
V současné době jedině na Slovensko do Dunajské Stredy. Páč se přiznám, že neznám termály s hotelem v ČR, kde z pokoje přes chodby projdete přímo do bazénů.
Je sice v Pasohlávkách hotel Termál, ale ten má bazén jako větší vanu. O 150 metrů vedle je. Ten ale nemá vlastní ubytování.
Teď jsem si všiml, že chcete letos, takže pak ještě doporučím
momentálně zavřeno, ale suchou nohou z pokoje do bazénu. Přes zimu 4 bazény. Podobné jako zavřená Podhajská.
taky vynikající...
Přiznám se, že na Slovensku snad všechny dobré, jen se mi nelíbilo ve Vrbově.
Léta jsme jezdily s kamarádkou do Bükfürdő v Maďarsku. Super, super, super. Bohužel v dnešním provozu je to už na mne autem daleko a autobusem bych nejela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.