Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam do termálních lázní?

Od: kikla odpovědí: 8 změna:

Chtěli bychom v letošním roce navštívit nějaké lázně, kde je pokud možno přímo v hotelu bazén s teplou termální vodou. Nemáme žádné zkušenosti a tady se určitě najdou rádcové, kteří v nějakém takovémto zařízení byli. Děkujeme předem za rady a tipy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Jestli chcete něco nadstandartní,tak třeba Rajecké Teplice, htl. Afrodita.

hodnocení

1x

Eger v Madarsku, v cene ubytovania je vstup do bazenov

hodnocení

0x

V současné době jedině na Slovensko do Dunajské Stredy. Páč se přiznám, že neznám termály s hotelem v ČR, kde z pokoje přes chodby projdete přímo do bazénů.

Je sice v Pasohlávkách hotel Termál, ale ten má bazén jako větší vanu. O 150 metrů vedle je. Ten ale nemá vlastní ubytování.

doplněno 11.01.22 19:21:

Teď jsem si všiml, že chcete letos, takže pak ještě doporučím

thermalnitrava.sk/...

momentálně zavřeno, ale suchou nohou z pokoje do bazénu. Přes zimu 4 bazény. Podobné jako zavřená Podhajská.

termalymalebielice.sk/...

taky vynikající...

Přiznám se, že na Slovensku snad všechny dobré, jen se mi nelíbilo ve Vrbově.

id

Jezdíme do Dunaj Stredy každoročně. Ubytování jsme v apartmánech, které jsou spojené krytou chodbou s koupalištěm. Na výběr je ještě hotel, ubytovna, kemp - vše v areálu.

hodnocení

0x

Laa an der Thaya. Rakousko, hned za hranicemi, mezi Mikulovem a Znojmem. Byla jsem tam asi před 10 lety v létě. Matně si vzpomínám, že přímo nad jedním z bazénů je hotel.

hodnocení

0x

Léta jsme jezdily s kamarádkou do Bükfürdő v Maďarsku. Super, super, super. Bohužel v dnešním provozu je to už na mne autem daleko a autobusem bych nejela.

hodnocení

0x

Prakticky u každého termálu v Maďarsku je hotel. A jsou jich tam stovky.

mil®
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]