Nejste přihlášen/a.
Vím, že je to příloha č. 2 ale nevím který dokument je ten hlavní kde uvedu jméno, RČ, daňové slevy,...
Ideálně přímo i s odkazem.
Na FÚ mě pán přemluvil, že to zvládnu sám ale to asi nevěděl, že mám poruchu pozornosti.
Úplně super by bylo, kdyby mi někdo poradil, které konkrétní sloupce vyplnit a jak doložit.
Mám slevu na poplatníka, slevu za invaliditu 3. stupně a chci si odečíst náklady za notáře při koupi i prodeji (jestli to jde).
1x
Je to příjem podle § 10. Proto se vyplňuje příloha č. 2. Ta je součástí normálního přiznání k dani z příjmů fyzických osob. Částky z přílohy přepíšete do příslušných řádků ve 2. oddíle na str. 2 formuláře přiznání k dani. To je základní formulář, ve kterém uvedete jméno, RČ, slevy a ostatní příjmy.
0x
Daň z příjmů fyzických osob.
Třeba vám někdo zadarmo poradí komplet, já to nebudu, živím se tím.
doplněno 11.01.22 19:14:
Po půl hodině nečinnosti se formulář zavřel, omlouvám se, níže je název. Na adisspr.mfcr.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.