Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík přes Zásilkovnu

Od: doutnak® odpovědí: 4 změna:
Ahoj.Mám v telefonu aplikaci Zásilkovna..a potřebuju vědět,jak postupovat, když chci poslat balík od člověka, který aplikaci Zásilkovna nemá a nechce si ji pořizovat.Mohu využít SVŮJ "profil" Tzn.. že vyplním sám sebe jako příjemce?A odesílateli bych přeposlal jen zasílací kód a on by šel balík podat ve svém městě.. Nebude s tím mít aplikace problém?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

orion*
hodnocení

0x

Některé e-shopy to takto dělají pro vracení zboží, zákazníkovi zašlou kód, on pak odnese balík na podací místo, tam kód nahlásí a Zásilkovna se o vše postará. Nevidím důvod, proč by to nešlo u vašeho účtu.

hodnocení

Já se jen radši ptám předem.. Zkusím to, díky

sparcoo*
hodnocení

0x
On nemusí mít aplikaci, jemu dojde kód a místo výdeje SMS nebo e-mailem.
*Špatně jsem to přečetl. Ano můžete to udělat tak, jak říkáte - tedy naklikat to u sebe v appce a jemu předat jen kód.

hodnocení

0x

Ano, je to možné. Sama sebe uvedeš jako adresáta a jeho jako odesilatele. Po zaplacení dojde kód, který mu pošleš e-mailem, nebo SMS, on dojde na kteroukoliv podatelnu zásilkovny, tam balík podá a nahlásí kód. Pouze vždy upozornit odesilatele, že balík přes zásilkovnu, musí spľňovat dané parametry (váha max.5 kg, rozměr součtově tuším 120 cm, takže třeba 50/50/20 cm). Pokud je nedodrží, zásilka mu bude vrácena a cena propadme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]