Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snědl jsem zkaženou kyselou okurku

Od: mik1 odpovědí: 14 změna:
Dobrý večer,
Omylem jsem snědl zkaženou jednu kyselou okurku.
Co mi hrozí?
Mám si vzít uhlí?
Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

9x

Hrozi Vam, ze se poblejete, poserete, nebo oboji dohromady.

hodnocení

3x

Aha, stravovaci trol je spat ! Ten tu uz riesil kde co, napr ci skodi, ked zjedol nieco z kuchynskej dosky cerstvo umytej niecim agresivnym.

Stat sa moze cokolvek, od "nic" po tazku hnacku, ked skoncite na infuziach v nemocnici. Zalezi na milione okolnosti.

vernon
hodnocení

3x
Ty jsi slepej?

Trol je to.

hodnocení

2x

Zachovej klid, tělo ti řekne samo jestli si udělal správně.

Když se budeš nervovat tak ti už jen to může dost zrychlit krok na onu místnost kam i císařpán chodí sám.

A také to poznáš podle tvé chuti na tu samou okurku až ji příště uvidíš.

liska5
hodnocení

0x

Nic, tělo si poradí. Zajedla bych to.

mik1
hodnocení

Okurky byly v laku cca 1 měsíc otevřené, nebyly v lendici.
Rozřízl jsem okruku a je uprostřed bílá a gumová. Lak byl mírně zakalen.

Tak ju vybluj...*blee*

A pročpak"papáte" něco,co už je od pohledu zkažené? Jste prase? To snad ne?

hodnocení

0x

Tím uhlím nic nezkazíte. Pokud jste se ale do této doby nepo..al, tak už asi nehrozí nic.

Jen teda nechápu, co Vás přinutilo jíst viditelně zkaženou okurku z viditelně kalného láku *sok*.

leu
hodnocení

0x

Asi jste se měl tady napřed zeptat, jestli takovou okurku můžete sníst. Ale když už jste ji snědl, tak záleží na vašem žaludku,co na to řekne. Asi vám bylo špatně, uleví se po vyzvracení.

inspa*
hodnocení

0x

Řiďte se heslem: "Dobré prase všechno spase".

hodnocení

0x

Nestane se nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]