Nejste přihlášen/a.
Přesně tak, naskočilo mě také okamžitě, jak jsem četla Váš popis. Ale je normální si vyzkoušet více vztahů a tím se poučit, co ano a co již ne.
Nevěšela bych hlavu, to jsou zkušenosti, které jste ale mohl vyeliminovat.
Dětská, první láska je úplně v pořádku.
Alkoholička z baru - tak tam jste si s ní vůbec neměl začínat, uspěchal jste vztah dřív, než jste se poznali.
Ve dvaceti patnáctiletou také nemá perspektivu. Lze předpokládat, že v 15 dívka zkouší, učí se. Ale pro Vás dobrý ne? Mít mladou, nezkušenou.
Další vztah jste vyhodnotil dobře, nebyl jste zralý mít ženu s dítětem.
Poslední vztah - je dobře, že jste se nevzali, vyšel jste z toho ještě dobře.
Všechno berte jako zkušenosti. I zrada přebolí.
Nechte to přejít časem, ještě nejste z rozchodu venku. Přijde čas a začnete mít zájem, budete se opět chtít s někým seznámit. Nebo někoho náhodou potkáte.
Mám zkušenosti, tedy v současné době, že my neočkovaní, se stejným názorem, máme tak nějak k sobě blíž a snáze se seznamujeme. Jenom takový nápad. Včera na demonstraci se mi to potvrdilo. Kdyby člověk chtěl, tak jsem si sjednala schůzku.
Jinak se připravte na jaro, kolo, koloběžka a dát si inzerát na jarní akci.
www.spolecneaktivity.cz
Bytu se nějak zbavte, vyměňte, nebo vezměte někoho k sobě do pronájmu.
Bude lépe, nebojte.
Nepasl Vy jste sem už jednou? Nějak je mi to povědomé.
To je ve Vašem nastavení. Máte nízké sebevědomí, hodně si necháte líbit a ona k Vám pak nemá úctu. Berete pak i takovou, u které už předem cítíte, že to není ono /alkohol/. Pak se trápíte, že od Vás odešla, místo abyste se radoval, že vypadla, když Vás pomlouvala a že máte před sebou zase nové šance. Láska sama nepřichází, té se musí jít naproti. Vyskytovat se tam, kde jsou dívky- kurzy,oddíly, sbory, soubory, kluby, kroužky, akce, pochody, závody...A být víc chlap! Pohodovej, pozornej a hlavně vtipnej..
S někým / studentem n. dvěma/ lze spolubydlení, abyste to utáhl. Ti Vám to neobsadí, po studiu zmizí, a taky na víkendy jsou pryč.
Když se člověku v nějaké oblasti jeho života nedaří, tak v něčem chybuje, opakuje stále stejné chyby. Jste moc upnutý na hledádí pěkného vztahu, radím pustit to na nějaký čas z hlavy, přestat hledat a zaměřit se na něco úplně jiného. Zaměřte se na svoje záliby, koníčky, práci nebo co vás baví a až ty vztahy dostanete z hlavy, tak potkáte tu pravou. Svými myšlenkami to stále kazíte a komplikujete.
Zdravím Tě, pokud je to tak jak líčíš, pak bych viděl tu "smůlu" především v tom, že asi nemáš žádná kritéria a filtry na partnerky a pokud ano, tak je uspokojí prakticky každá žena. Být Tebou, tak do budoucna bych třeba zůstal déle v kamarádské fázi, aby sis slečnu mohl lépe proklepnout a otestovat v mezních případech (budeš nemocný, budeš mít nějaký závažný problém), abys viděl jestli Tě opravdu má ráda a záleží jí na Tobě, anebo je to jen vyžírka či jinak "nekvalitní materiál" po povahové stránce.
Každopádně nejlepším lékem po rozchodu bývá se více prakticky zaměstnat užitečnými věcmi a nesnažit nadměrně vrtat v rozchodu proč, jak, kdy, z jakého důvodu, na druhou stranu je dobré postupně to klubko rozmotat a alespoň vnitřně za vztahem udělat tlustou čáru + poučit se z chyb. Ideální stav je, když začneš brát vztah jako bonus a ne jako standard a že když vztah nemáš, tak je to problémový stav. Už to samo od sebe způsobí to, že si budeš více hlídat, koho si pouštíš k tělu.
V mém případě jsem si našel náročnější a lépe placenou práci, začal pracovat na angličtině a němčině, věnovat se sportu a přešel jsem do pasivního módu (přestal jsem aktivně hledat, ale nebránil se tomu, kdybych byl osloven). Tohle by Ti mělo nakopnout sebevědomí, zpracuješ rozchod a trnitou minulost, čímž by Ti měly přirozeně stoupnout oprávněně nároky na potenciální partnerku a budeš si moci dovolit odmítat a vybírat.
Jak prosté
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.