Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smůla ve vztazích

Od: milan95 odpovědí: 7 změna:
Ahoj, je mi 26 let. Měl jsem několik holek které mně stáli spoustu nervů a už nevěřím že najdu ženu co mně bude milovat. První vztah jsem měl v 15 letech. Klasika dětský vztah. Po půl roce skončil. Potom jsem si v 18 letech našel v místním baru alkoholičku. Stavy kdy ležela v baru na záchodě byly normální. Skončilo to tím že se vyspala s bývalým. Když mi bylo 20 let tak jsem sbalil 15 letou holku. Bylo to hezké ale přestala mne po roce milovat. Ve 22 letech mne sbalila 26 letá holka která už měla dítě. Absolutně jsem nezvládal dělat náhradního tátu, tak to z mojí strany skončilo. Ve 24 letech jsem si našel teď už svoji poslední ex. Asi ze všech nejhorší. Největší chybu jsem udělal když jsem s ní šel bydlet .Manipulatorka závislá na matce. Myslel jsem si že to společné bydlení vyřeší . Vsechno muselo být po jejím. Já byl pro ni alkoholik když jsem si dal pár piv ,ona mohla vypít lahev tvrdého alkoholu a to jí nevadilo. Všude mne pomlouvala, řešila naše osobní problémy s kamarády a kamarádkami. Nakonec mi vyčetla že mám špatnou práci a nezdědím žádný majetek. Rozchod byl z její strany. Jednoho dne nepřijela z práce a já se jí nemohl 3 dny dovolat.(tajně jsem se jí podíval na notebook kde měla zaplý FB. S kamarádkou se smáli že jsem idiot když jí pořád volám).Když milostivě přišla, sdělila mi že je náročná a vztah semnou jí nestačí. Odstěhovala se zpět k matce a mne zůstal drahý byt. Je to skoro rok a pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Chtěl bych konečně plnohodnotný vztah plný lásky a on pořád nepřichází. Proč mám takovou smůlu? Vrstevníci v mém věku pomalu zakládají rodiny a já jsem sám jako kůl v plotě.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

9x

Přesně tak, naskočilo mě také okamžitě, jak jsem četla Váš popis. Ale je normální si vyzkoušet více vztahů a tím se poučit, co ano a co již ne.

Nevěšela bych hlavu, to jsou zkušenosti, které jste ale mohl vyeliminovat.

Dětská, první láska je úplně v pořádku.

Alkoholička z baru - tak tam jste si s ní vůbec neměl začínat, uspěchal jste vztah dřív, než jste se poznali.

Ve dvaceti patnáctiletou také nemá perspektivu. Lze předpokládat, že v 15 dívka zkouší, učí se. Ale pro Vás dobrý ne? Mít mladou, nezkušenou.

Další vztah jste vyhodnotil dobře, nebyl jste zralý mít ženu s dítětem.

Poslední vztah - je dobře, že jste se nevzali, vyšel jste z toho ještě dobře.

Všechno berte jako zkušenosti. I zrada přebolí.

Nechte to přejít časem, ještě nejste z rozchodu venku. Přijde čas a začnete mít zájem, budete se opět chtít s někým seznámit. Nebo někoho náhodou potkáte.

Mám zkušenosti, tedy v současné době, že my neočkovaní, se stejným názorem, máme tak nějak k sobě blíž a snáze se seznamujeme. Jenom takový nápad. Včera na demonstraci se mi to potvrdilo. Kdyby člověk chtěl, tak jsem si sjednala schůzku.

Jinak se připravte na jaro, kolo, koloběžka a dát si inzerát na jarní akci.

www.spolecneaktivity.cz

Bytu se nějak zbavte, vyměňte, nebo vezměte někoho k sobě do pronájmu.

Bude lépe, nebojte.

liska5
hodnocení

2x

Nepasl Vy jste sem už jednou? Nějak je mi to povědomé.

To je ve Vašem nastavení. Máte nízké sebevědomí, hodně si necháte líbit a ona k Vám pak nemá úctu. Berete pak i takovou, u které už předem cítíte, že to není ono /alkohol/. Pak se trápíte, že od Vás odešla, místo abyste se radoval, že vypadla, když Vás pomlouvala a že máte před sebou zase nové šance. Láska sama nepřichází, té se musí jít naproti. Vyskytovat se tam, kde jsou dívky- kurzy,oddíly, sbory, soubory, kluby, kroužky, akce, pochody, závody...A být víc chlap! Pohodovej, pozornej a hlavně vtipnej..

S někým / studentem n. dvěma/ lze spolubydlení, abyste to utáhl. Ti Vám to neobsadí, po studiu zmizí, a taky na víkendy jsou pryč.

hodnocení

2x

Když se člověku v nějaké oblasti jeho života nedaří, tak v něčem chybuje, opakuje stále stejné chyby. Jste moc upnutý na hledádí pěkného vztahu, radím pustit to na nějaký čas z hlavy, přestat hledat a zaměřit se na něco úplně jiného. Zaměřte se na svoje záliby, koníčky, práci nebo co vás baví a až ty vztahy dostanete z hlavy, tak potkáte tu pravou. Svými myšlenkami to stále kazíte a komplikujete.

hodnocení

1x

Nespravny vyber partnerky, "smulu" nemate z nejakych externych pricin nezavislych od vas, chyba je len vo vasom vybere. Skuste sa poradit s psychologom, mozno su korene problemu niekde v tom, v akej rodine ste vyrastali vy sam.

hodnocení

1x

Zdravím Tě, pokud je to tak jak líčíš, pak bych viděl tu "smůlu" především v tom, že asi nemáš žádná kritéria a filtry na partnerky a pokud ano, tak je uspokojí prakticky každá žena. Být Tebou, tak do budoucna bych třeba zůstal déle v kamarádské fázi, aby sis slečnu mohl lépe proklepnout a otestovat v mezních případech (budeš nemocný, budeš mít nějaký závažný problém), abys viděl jestli Tě opravdu má ráda a záleží jí na Tobě, anebo je to jen vyžírka či jinak "nekvalitní materiál" po povahové stránce.
Každopádně nejlepším lékem po rozchodu bývá se více prakticky zaměstnat užitečnými věcmi a nesnažit nadměrně vrtat v rozchodu proč, jak, kdy, z jakého důvodu, na druhou stranu je dobré postupně to klubko rozmotat a alespoň vnitřně za vztahem udělat tlustou čáru + poučit se z chyb. Ideální stav je, když začneš brát vztah jako bonus a ne jako standard a že když vztah nemáš, tak je to problémový stav. Už to samo od sebe způsobí to, že si budeš více hlídat, koho si pouštíš k tělu.
V mém případě jsem si našel náročnější a lépe placenou práci, začal pracovat na angličtině a němčině, věnovat se sportu a přešel jsem do pasivního módu (přestal jsem aktivně hledat, ale nebránil se tomu, kdybych byl osloven). Tohle by Ti mělo nakopnout sebevědomí, zpracuješ rozchod a trnitou minulost, čímž by Ti měly přirozeně stoupnout oprávněně nároky na potenciální partnerku a budeš si moci dovolit odmítat a vybírat.

Jak prosté ;)

hodnocení

0x

Žádná smůla. Jakej šel, takovou potkal. Nemusíš brát všechno, co se ti připlete do cesty a také není potřeba, aby ve vztahu hrál roli alkohol.

jnffj
hodnocení

0x
Zřejmě je to tím, že jdete do všeho, co má vagínu a projeví o vás byť minimální zájem. Pak s ní zůstáváte za všech okolností, ať se k vám chová jakkoli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]