Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kloubní injekce hyalgan

Od: lounacek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem

Prosím máte někdo osobní zkušenost s kloubním preparátem do kolen/artroza/ a to,hyalgan. Aplikuje se 5x do kolene. Je to prý přírodní sérum s příznivým protizánětlivým a regeneračním účinkem. Absolvoval jsem již injekce s touto kyselinou hyaluronovou "durolane",ale příliš mi nepomohly,také možná pro horší vstřebatelnost,neboť je to syntetický přípravek. Ocením osobní zkušenost běžců,sportovně aktivních.

Děkuji,všm hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Ale podle příbalového letáku je to taky kyselina hyaluronová. Kolik Vám je let? Já byla na výměně kloubu v 56 letech. Jinak koleno souvisí s kondicí ledvin. Tak pít a jíst vše, co prospívá ledvinám.

hodnocení

0x

Chodím na injekce do kolen víc jak 6 let. Možná i 8. Bych se musela podívat.

Také Durolane, dřív se to jmenovalo jinak. Nevidím zlepšení, což asi ani nejde, důležité je, že se kolena rychle nezhoršují.

Poslední 2 roky po injekci velké bolesti, vždy několik dní. Pak jsem se dočetla, že se má aplikovat pomalu. Ortopedovi jsem řekla, že prosím aby píchal pomaleji. Zasmáli jsme se, poslechl mne a bolesti nejsou.

Kolo denně, v zimě doma, jinak venku. Vydržte. ;)

hodnocení

0x
Nedávejte si to, lepsi je tam co se picha celá, ne rozdělena na etapy, chodím na ni každý rok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]