Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
Prosím máte někdo osobní zkušenost s kloubním preparátem do kolen/artroza/ a to,hyalgan. Aplikuje se 5x do kolene. Je to prý přírodní sérum s příznivým protizánětlivým a regeneračním účinkem. Absolvoval jsem již injekce s touto kyselinou hyaluronovou "durolane",ale příliš mi nepomohly,také možná pro horší vstřebatelnost,neboť je to syntetický přípravek. Ocením osobní zkušenost běžců,sportovně aktivních.
Děkuji,všm hezký den.
0x
Chodím na injekce do kolen víc jak 6 let. Možná i 8. Bych se musela podívat.
Také Durolane, dřív se to jmenovalo jinak. Nevidím zlepšení, což asi ani nejde, důležité je, že se kolena rychle nezhoršují.
Poslední 2 roky po injekci velké bolesti, vždy několik dní. Pak jsem se dočetla, že se má aplikovat pomalu. Ortopedovi jsem řekla, že prosím aby píchal pomaleji. Zasmáli jsme se, poslechl mne a bolesti nejsou.
Kolo denně, v zimě doma, jinak venku. Vydržte. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.