Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
Prosím máte někdo osobní zkušenost s kloubním preparátem do kolen/artroza/ a to,hyalgan. Aplikuje se 5x do kolene. Je to prý přírodní sérum s příznivým protizánětlivým a regeneračním účinkem. Absolvoval jsem již injekce s touto kyselinou hyaluronovou "durolane",ale příliš mi nepomohly,také možná pro horší vstřebatelnost,neboť je to syntetický přípravek. Ocením osobní zkušenost běžců,sportovně aktivních.
Děkuji,všm hezký den.
Chodím na injekce do kolen víc jak 6 let. Možná i 8. Bych se musela podívat.
Také Durolane, dřív se to jmenovalo jinak. Nevidím zlepšení, což asi ani nejde, důležité je, že se kolena rychle nezhoršují.
Poslední 2 roky po injekci velké bolesti, vždy několik dní. Pak jsem se dočetla, že se má aplikovat pomalu. Ortopedovi jsem řekla, že prosím aby píchal pomaleji. Zasmáli jsme se, poslechl mne a bolesti nejsou.
Kolo denně, v zimě doma, jinak venku. Vydržte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.