Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce jako příslušník vězeňské služby

Od: jarl odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

velmí přemýšlím o práci u VS, s fyzičkou na tom nejsem nejlíp ale dříve jsem cvičil vypadalo to dobře a pak jak jsme skončil tak opět z kopce, teď budu zas cvičit abych se připravil na fyzické testy u VS, chci se zeptat na jejich náročnost? Přihmouří při něčem zkoušející oko? Dále by mě zajímalo jak je to s mobilními telefony při výkonu tohoto povolání, jestli jsou celou směnu přísně zakázány a nemohu si je tam vůbec brát nebo např alespoň o pauze. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Promiňte, nechci být za protivu, ale nedá mi to se zeptat. To jste takový závislák, že nedokážete jednu směnu být bez mobilu? To je to poslední co by mně na novém zaměstnání zajímalo.

Přesně tohle bylo první, co mě napadlo...

hodnocení

1x
Mam dobrého kamaráda co hlidal na Borech 17 let a švagra co hlidal ve Vykmanově 11 let a z toho co občas vypravěj bych tu praci nedelal ani za 40 čistýho a věř že ten plat je o mnoho niší
A to oba kluci nejsou žadný ořezavatka
Na telefon zapomeň nevim jak ted ale za jejich časú když byly v praci sem se jim prostě nedovolal

hodnocení

1x
Pár let takové práce se na tobě pěkně podepíše. Syn kamarádky dělal tři roky bachaře ve Valticích a my ho moc často nevídali ale pak to byl docela šok. Máma si stěžovala že je hrubý a sprostý. Prostě se přizpůsobil prostředí. Takže byla moc ráda když odešel do Prahy na protidrogové. Tam se sice taky nepohybuje mezi žádnými miláčky ale jeho vystupování se vrátilo do normálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]