Tento týden jsem už přišla u 5 pořadů o začátek 15 až 30 min, Prima, Prima Max, Ct 2 a Nova, protože se to aj. P to vysílá dřív. Mám Tv revue, a stejne pozdě to uvadi i program na Seznamu
Přišli mi od kabelovky vyměnit settopbox a tak jsem po letech zase pustil televizi jako televizi a mohu potvrdit, že i EPG lže uvedeným stylem. A to i třeba na Prima Zoom. Když si nahrajete pořad podle EPG, začne v půlce. Musíte si nahrát i předchozí program.
Prostě se mi opět potvrdilo, že televize je k ničemu. Nejde pomocí toho normálně nahrávat, třetina pořadu reklamy .. nikdy více ..
Podle mě je lepší IP TV. Ať už od mazana.tv nebo od o2 nebo jakákoliv jiná. Pokud už si chci něco pustit tak si rozhodnu já kdy to začne Papírový program nikdy nebude sedět z logiky jeho distribuce.
az takove zmeny nebyvaji, ale kanaly primy byly cely listopad a prosinec spatne vcetne EPG, diky tomu jsem nove comedy cluby videl az online a mel tak super silvestr, protoze ze vsech cca 20ti novych dilu nejnovejsich serii jsem ve vysilani videl jen cca 3
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.