Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje aktualni program televize?

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:
Tento týden jsem už přišla u 5 pořadů o začátek 15 až 30 min, Prima, Prima Max, Ct 2 a Nova, protože se to aj. P to vysílá dřív. Mám Tv revue, a stejne pozdě to uvadi i program na Seznamu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

vše je lepší, už ani na tv program se nejde spolehnout, taky jsem se čílil, beru tvexpres a taky zmatky. Ale to je asi problém televizí, ne těch novin

jirib
hodnocení

0x
Jedině EPG,ale i to nefunguje třeba na ČTSport při přímých přenosech.
S tv programem vytištěným 14 dní dopředu raději ani nepočítejte.

Přišli mi od kabelovky vyměnit settopbox a tak jsem po letech zase pustil televizi jako televizi a mohu potvrdit, že i EPG lže uvedeným stylem. A to i třeba na Prima Zoom. Když si nahrajete pořad podle EPG, začne v půlce. Musíte si nahrát i předchozí program.

Prostě se mi opět potvrdilo, že televize je k ničemu. Nejde pomocí toho normálně nahrávat, třetina pořadu reklamy .. nikdy více ..

hodnocení

0x
Podle mě je lepší IP TV. Ať už od mazana.tv nebo od o2 nebo jakákoliv jiná. Pokud už si chci něco pustit tak si rozhodnu já kdy to začne ;)
Papírový program nikdy nebude sedět z logiky jeho distribuce.

hodnocení

0x

Kupuju Tv mini a taky to nesedí. Myslím, že je to ve všech časácích stejně.

joudic*
hodnocení

0x
az takove zmeny nebyvaji, ale kanaly primy byly cely listopad a prosinec spatne vcetne EPG, diky tomu jsem nove comedy cluby videl az online a mel tak super silvestr, protoze ze vsech cca 20ti novych dilu nejnovejsich serii jsem ve vysilani videl jen cca 3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]