Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy a jak platit zdravotní a sociální pojištění?

Od: eny odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, od 1.1. mám zivnos.opravneni,kdy mám začít platit zdr.pojisteni a soc.,kdy se odhlásit z klasického zdr.pojisteni,kdy je naposledy zaplatit,?Jak a kde platit paušální daň? Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Vaše dotazy rádi zodpoví na finančním úřadu,kde se musíte do 10.1.2022 přihlásit do režimu paušální daně.Případně přes datovou schránku nebo E-identitu.
To vám museli říci už při zakládání źivnosti...
výtka
Upozornění od sys maverick 08. 01. 2022 14:22:39
! Pravidlo Z4: je zakázáno odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to! Odpověď i když je pravdivá tak je o ničem. Představ si, že já si hledám informace i když to řeším s úřady. Ty nevíš jak postupuje tazatelka...

tabletka*
hodnocení

0x

Zde na poradně je to mnohokrát probíráno, ve vyhledávači poradny stačí zadat "podnikání pojištění". A mimochodem, začít plnit zákonné povinnosti, nijak snadné a jasné na základě doporučení skupiny rádců, kteří vám nejsou zárukou správnosti je docela odvaha. Nemyslete, že při problémech bude argument "psali to na poradně" nějak relevantní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]