Nejste přihlášen/a.
Kdyby introvert nemohl pracovat jen kvůli tomu, že je introvert, nepracovala by polovina národa. To není na překážku. Pokud tedy v práci nebudete něco vysvětlovat, třeba dělat školitele, učitele...Spíš jste takový mamánek, k ničemu nevychovaný, nepřipravený na život, nezvyklý na to, že jednou budete muset pracovat. A jestli s Vaším písemným prijevem máte skutečně maturitu na SŠ, tak k ní přihlásím i sousedovic jezevčíka. Potěš koště, jestli je tohle dnes výsledkem středoškolských maturit! A nebo nás taháte za nos, to spíš.
A když nejste schopen pracovat, protože máte velké deprese, jak jste si vymyslel právě kamion? Na silnicích je to dost často o život a pokud má někdo deprese, za volant rozhodně nepatří. Je to neřízená střela. To už raději roznášejte letáky po sídlišti a naděláte míň škody, než za volantem mašiny s mnoha tunami. Navíc řidiči procházejí každoročně psychotesty. Říká Vám to něco? Jaga.
To nebyl váš dům, ale dům vaší matky. Co s ním udělala je její věc. Pracujte a pak si kupte svůj dům.
A nevymýšlejte si, lidi, pořád ty maturity a VŠ, když nejste štont napsat jedinou větu bez záplavy chyb. Nedá se to číst. Není hanba být vyučen nebo dokonce nemít žádnou školu, hanba je lhát.
Dům je pryč. Máte k němu psychické vazby, to chápu, ale nejlepší bude si najít jiný dům, taky v dražbe a tam to taky koupíte za "pakatel". Když stojí milion, to bude nějaká barabizna. Napište adresu, kouknu na StreetView.
Jak vydělat milion? Jednoduše. Prodejte produkt za milion. Nebo 1000 produktů po 1000kč. Nebo 20tisíc produktů za 50kc. Třeba vajíčka, když žijete z toho chovu.
Jo a mimochodem, ne všichni něco zdědí. Já po svém máme taky nic nezdědím, možná tak dluhy bych zdědil. A nesvádějte svoji situaci na svou mámu, můžete si za to sám. 27 let, už 8 let jste po škole doma a nepracujete, za tu dobu jste si ten milion mohl vydělat prací např. zedníka nebo v obchodě.
Moje rada na závěr zní: Introvert nebo ne, alou do práce. Já jsem taky introvert, ale práci jsem vždy chtěl. Tak dělejte toho řidiče kamionů, budete celou dobu na cestách a nemusíte s nikým mluvit. Znám i introverty truhláře, recepční, prodavače. Introvert není překážka pro výkon povolání.
Práce na kamionu není pro vás vůbec vhodná.Firma,co koupila dům, s ním má asi nějaký podnikatelský záměr..Takže s největší pravděpodobností vám ho neprodá.A i kdyby ho chtěla prodat, tak by to nebylo za ten pakatel,ale hodně dráž.Máte maturitu v nějakém oboru,zkuste si najít práci v něm, možná by byla lépe placená než práce skladníka,i když skladníci mívají dobré platové ohodnocení.Když oslovíte tu firmu a svolila by k prodeji, za co dům koupíte?Banka vám nedá úvěr na celou koupi.Zkuste se od spomínek na dům a dům odpoutat,brát to jako uzavřenou etapu života posunout se a navázat se na něco nového kde zakotvíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.