Nejste přihlášen/a.
Projdi si různý outdoor fóra a zaměř se na vícedenní treky, řeší se tam jak batoh tak výbava, oblečení, atd. atd.
Pokud se umíš sbalit tak bohatě stačí 40L batoh. Vhodný bágl i podle postavy, hlavně délka zad, chce to vyzkoušet naživo jak sedí.. Z levných dobrý Decathlon, toto třeba...: Dámský batoh na t/...
Ono to hodně záleží s kým jdeš a jak moc jsi skromná nebo náročná.
Když si dáš na hromadu oblečení, hygienu, spacák, karimatku (ta se nosí vně batohu) trošku jídla a pití, tak uvidíš to množství, které potřebuješ do krosny sbalit.
Taky záleží na tom, kdo s tebou na tůru jede. Třeba stan nebo celtu ponesou chlapi - to záleží jak se domluvíte.
Já jsem si vážil svoji cestovní výbavu, se kterou se vydávám na cyklovýlety: Oblečení, hygiena, nějaké nářadí, foťák, spacák, stan, karimatka mi daly dohromady asi 22kg.
Většinou se nosí " štíhlé" krosny, které jsou vysoké (třeba až do výšky hlavy). Ale já pěšky nechodím, takže snad poradí ještě někdo další.
Kdepak s kolem. Brašny na přední kolo, brašna na zadní kolo, stan, karimatka, spacák. A to je výbava na zhruba šestidenní výlet do Vídně.
Na vícedenní cyklovýlet se stanem a vařičem jsem měl náklad 8 kg + jídlo, takže většinou jsem vezl tak 10 kg.. Brašny jen zadní boční, přes to 30L batoh a károška.. A foťák 3/4 kg zrcadlo v tom byl taky.. Hadry 2 kg, vaření kilo, spaní i se stanem 4 kg a kilo nářadí s focením.. Stan lehkej pro 2 lidi..
Radi vam tu dobre, ja bych jeste doporucila si napred od nekoho pujcit nejaky podobny batoh a dat si celodeni turu s aspon 10kg obsahem, ikdyby to mely byt jen petky s vodou.
Ja to pred nasi planovanou turou udelala a zjistila, ze ikdyz bezne denne nosim batoh, tak jak to melo 10 a vic kilo tak mi sli ramena do krece a byla jsem hotova po par hodinach a to ani nebyl poradny vyslap do kopce ... a na slovesnku jsou paradni krpaly :P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.