Dobrý den, myslíte, že je vhodné psát do firmy, která inzeruje více pracovních pozic, žádost zda by mi mohli nabídnout nějakou konkrétní pozici dle mé kvalifikace? A jak takový požadavek formulovat? Děkuji
Spíš bych si vybral jednu z pozic a tu bych klasicky poptal. Do průvodního dopisu bych napsal, že mám zájem o jednu konkrétní pozici, ale vzhledem k jejich dobrému jménu, mé flexibilitě a mém zájmu u nich pracovat bych případně uvítal informaci také o některé z dalších nabízených pozic, pokud bych na některou více vyhovoval jejich požadavkům. Napsat, ať mi něco nabídnou, mi přijde takové málo taktické.
Pokud firma praci nabízí poslal bych životopis a čekal zda mi přijde nabídka na pracovní pohovor Pokud nabýdka dojde přijmu jí a na pohovoru se dovim zda firma nabízí pracovní pozici co mi zajímá nebo jaké by byly jiné možnosti aneb jak se praví líná huba holé neštěstí
No když jsem žádal o minulou práci, tak jsem odpovídal na konkrétní pozici. Mám tedy napsat něco ve smyslu toho, že bych chtěl projevit svůj zájem o zaměstnání a prosím o nabídku vhodné pozici dle mé kvalifikace. A přiložit životopis?
Napsat, jsem ten a ten, věk, že jsem vyučen v tom a tom oboru, mám zkušenost s prací takovou a makovou, zkoušku, kurz na něco, ŘP, PC... A dosud jsem pracoval x let jako... na pozici nějaké. A chci se zeptat, zda někoho takového nepotřebují.
Určitě bych nechtěla, aby mi vypsali nějaké neobsazené pozice, že si jako vyberu. To se ani nehodí a jim to o Vás nic neřekne.
Vhodné to je. K tomu hodně zdůrazněte v průvodním dopise že se vám firma líbí, třeba uveďte něco konkrétního čím se vyznačuje,...zkrátka že se bez vás neobejdou. Může to působit lépe, jinak, než pouhý životopis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.