Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
myslíte, že je vhodné psát do firmy, která inzeruje více pracovních pozic, žádost zda by mi mohli nabídnout nějakou konkrétní pozici dle mé kvalifikace? A jak takový požadavek formulovat?
Děkuji
myslíte, že je vhodné psát do firmy, která inzeruje více pracovních pozic, žádost zda by mi mohli nabídnout nějakou konkrétní pozici dle mé kvalifikace? A jak takový požadavek formulovat?
Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
4x
Spíš bych si vybral jednu z pozic a tu bych klasicky poptal. Do průvodního dopisu bych napsal, že mám zájem o jednu konkrétní pozici, ale vzhledem k jejich dobrému jménu, mé flexibilitě a mém zájmu u nich pracovat bych případně uvítal informaci také o některé z dalších nabízených pozic, pokud bych na některou více vyhovoval jejich požadavkům.
Napsat, ať mi něco nabídnou, mi přijde takové málo taktické.
Napsat, ať mi něco nabídnou, mi přijde takové málo taktické.
liska5
0x
Napsat, jsem ten a ten, věk, že jsem vyučen v tom a tom oboru, mám zkušenost s prací takovou a makovou, zkoušku, kurz na něco, ŘP, PC... A dosud jsem pracoval x let jako... na pozici nějaké. A chci se zeptat, zda někoho takového nepotřebují.
Určitě bych nechtěla, aby mi vypsali nějaké neobsazené pozice, že si jako vyberu. To se ani nehodí a jim to o Vás nic neřekne.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]