Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová přítelkyně - první sex

Od: pbi11 odpovědí: 8 změna:

Ahoj.

Uvítal bych menší radu nebo pomoc...před časem jsem se seznámil s dívkou, na které mi nyní moc záleží, kterou mám moc rád a hodně pro mne znamená. Občas to s ní není jednoduché, je občas docela nevyrovnaná, dřív trpěla bulímií...a dodnes v sobě nese následky, kdy není spokojená s tím, jak vypadá + v minulém vztahu jim to moc neklapalo, co se sexu týká, což bohužel přičítá sobě a tomu, že pro přítele nebyla dost přitažlivá. A vytvořila si v sobě určitý blok. Teď ale vidím, že už se bliží okamžik, kdy bude připravena udělat v našem vztahu další krok a já bych ji nerad zklamal...ať už jakkoliv (že bych vůbec nemohl - toho se bojím nejvíc, ne proto, že by se mi nelíbila, naopak, ale kvůli nervozitě z toho všeho...nebo bych byl absolutně špatnej - protože, upřímně, těch zkušeností zase nemám úplnou hromadu, i když by to někdo v mym věku třeba čekal...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Pokud nad tim budeš furt přemejšlet a lamat si stim hlavu maš 100% jistotu že se to tak uplně nepovede
Vykašli se na stresy ber to jako bežnou dení činost
Dejte si sklenku dobrýho vina kapku mazlení nikam při tom nespěchej a az to přijde tak dělej jak nejlip umiš a hlavně na to nemysli jak na politickej ukol to je cesta do pekel
No a jestli to tak uplně nevyjde napoprvý tak daš mazlící pauzu a podruhý to dopadne určitě fajn ke spokojenosti vas obou

hodnocení

1x
Především nechápu, jak můžete mluvit o vážném vztahu, když ještě nic nebylo. Máš ji rád, záleží ti na ní, moc pro tebe znamená, ale sex ještě neproběhl? Netvrdím, že je to prioritní záležitost, ale je to pro lidi dost podstatné. Pokud to neklape v sexu, nebude to mít budoucnost.V každém případě bych to nebral tak vážně. Zkus nejdřív jen mazlení a říkat si, že nic víc. No a když to bouchne, tak do toho jít a když ne, tak příště ještě víc mazlení atd. A hlavně jí říkat jak se ti líbí...Příroda je mocná, poradí ti sama.
rep

No, to není úplně pravda. Z pohledu psychiatrie a sexuologie - vztahy založené převážně na sexu mívají lidé impulzivnější, s nepříliš komplexní osobností (nechci přímo napsat "pudoví"), pro které jsou tyto prožitky primární, protože jim schází vyšší stupeň prožívání a schopnost utvářet hluboké citové vazby. To neplatí pro bokovky a nevěru, ale přesně proto jsou to vždy až vedlejší vztahy, nikoli ty hlavni. Naopak u empatických a často velmi inteligentních lidí může být potřeba sexu nižší a vztah pak stojí na zcela jiných základech a hodnotách, skutečná asexualita se však příliš neobjevuje (hormony nelze potlačit, ovšem samotnému naplnění potřeby není přikládána váha jako u lidí, kteří tím žijí).

Takže vaše odpověď by měla být spíše obecnější: pro řadu, možná velkou část lidí je to podstatné. Ale pokud to někdo považuje za naprostou nutnost kvalitního vztahu, významnější než osobnostní a jakási světonázorová kompatibilita a náklonnost, pak to bývá uvedený případ.

jenda22
hodnocení

1x
Z textu dotazu je jasne, ze pritelkyne nebude ta prava. Jeji problemy nikdy neskonci. Ted prilis resite co a jak a brzo budete v koncich.
liska5

Přesně tak, moc komplikovaná povaha. Žádná holka do nepohody. Ta bude mít pořád problémy.

liska5
hodnocení

0x

Hlavně nic nebrat moc vážně. Skoro by bylo divné, kdyby to vyšlo všechno ideálně. Tak je nejlepší brát trapasy s humorem, zasmát se tomu. Není teď, bude později, aspoň je na co se těšit.

To jsem zažila, že jsme si na víkend domluvili horský hotel v Tatrách. Zamilovaní jsme chtěli mít více času na sebe, tak jsme spojili dvě túry, první trasu s druhou,... a tak jsme se zrochali, že jsme leželi jen vedle sebe a smáli se do stropu, protože ničeho víc jsme nebyli schopni. Plánovaná romantická noc se nekonala.*smich*.

@liska5

takovej typickej strejček-správce hotelu by vám s tím oběma píchnul *palec* Více lidí, více srandy, zbytečně jste se styděli

Nemyslím to ve zlým, jen to chce víc přemýšlet

liska5

Asistenci jsme nepotřebovali, jen sil nebylo. To nebylo žádné poprvé. To mi bylo 36 a někdy v začátcích druhého manželství...Doma celkem 5 děcek..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]