Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký RC vrtulník na ven?

Od: slaughter odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, jaký byste doporučovali RC vrtulník?

Pokročilejší, větší, počítám i trochu dražší.

Kromě stability (pokud možno i ven) mě nejvíce zajímá asi výdrž akumulátoru, a příp. rychlost jeho dobíjení (např. i přes usb?)

Má smysl 4-kanál? Je to uživatelsky opravdu takový rozdíl proti ovládání 3 kanály?

Když už do toho chci investovat víc než tisícovku, tak bych nerad nakoupil stylem, jako když člověk nepolíben focením přijde do krámu a naletí prodavači na slova "ten má nejvíc megapixelů". Narozdíl od foťáků se v tomhle zas nevyznám já.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co vím tak u vrtulníků je dost důležité zjistit sí jak dostupné jsou náhradní díly a v jakých cenových hladinách se pohybují a u těch dražších se vyplatí zjistit jestli se dá sehnat letový simulátor na počítač aby si člověk v začátcích éro nezničil dřív než se s ovládáním sžije.

tesyk*
hodnocení

0x

Nadšenému vrtulníkáři mohu nabídnout vrtulník Belt CP rcmodely-nej.cz/... kompletně nový, vybalený, sestavený leč nelétaný. K tomu Vám přidám PC trenažer, abyste si tu hubu rozbíjel zadarmo. To vše dohromady, bratru za Kč 4000,-

rdu

> 05.12.12

> Nadšenému vrtulníkáři mohu nabídnout vrtulník Belt CP

DD,

není to náhodou ještě aktuální?

tesyk*

Je to stále aktuální, někde se tu fláká...

rdu

Tak že bychom se zkusili domluvit?

Napiš mi prosím na rdu@atlas.cz

hodnocení

0x

První vrtulník bych doporučoval spíš nějaký levnější, protože než se s ním aspoň trochu naučíš, tak ho nejspíš rozbiješ :) A jako druhý si koupíš něco lepšího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]